Anders Övfergård:

«Sinnasnekker'n» angrep kollega - fikk fyken

- Det er en tung beslutning, sier TV4.

SPARKET: Den svenske programlederen skal ha angrepet en kollega under en firmafest. Nå droppes han av kanalen. Foto: Simon Eliasson / TT / NTB
SPARKET: Den svenske programlederen skal ha angrepet en kollega under en firmafest. Nå droppes han av kanalen. Foto: Simon Eliasson / TT / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kom nyheten om at en svensk programleder var i trøbbel med TV4, etter at han skal ha angrepet en kvinnelige kollega under en firmafest. Det meldte blant andre Expressen.

Programlederen er den svenske «Sinnasnekker'n» Anders Övfergård (53). Han er også programleder for «Robinson», og det var under en personalfest i Den dominikanske republikk at hendelsen skal ha skjedd.

Der skal han ha vært beruset og holdt kvinnen fast i håndleddene før han «innledet en brytekamp». Her skal han også ha hevet stemmen. Grunnen skal ha vært at kvinnen forsøkte å stoppe ham fra å kjøre firehjuling i beruset tilstand.

Nå har 53-åringen fått sparken fra den svenske tv-kanalen. Det melder Expressen.

- Tung beslutning

TV4 forteller til avisa at de ser svært alvorlig på det som har skjedd.

- Vi ser alvorlig på det som har skjedd, og kommer på nåværende tidspunkt ikke til å gå videre med planlagte produksjoner med denne profilen, sier programdirektør Viveka Hansson.

- Det er en tung beslutning, det handler om en person som har oppført seg uakseptabelt, men som også er verdsatt. Dessverre kan jeg ikke gå mer inn i detalj av respekt for de involverte, legger hun til.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer