Oprah Winfrey som president

Siste spiker i valgkista: - Alt pisspreiket, all dritten

Du ser neppe Oprah Winfrey i Det hvite hus med det første.

BLÅNEKT: Selv om flere har ytret sin begeistring for å en dag i framtida kunne se Oprah Winfrey i Det hvite hus, har hun selv ingen ønsker om å hoppe inn i politikken. I hvert fall ikke som landets øverste leder. Foto: NTB scanpix
BLÅNEKT: Selv om flere har ytret sin begeistring for å en dag i framtida kunne se Oprah Winfrey i Det hvite hus, har hun selv ingen ønsker om å hoppe inn i politikken. I hvert fall ikke som landets øverste leder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I januar ble det som egentlig var en vits, rakst et kollektivt Twitters aller største ønske. Under Golden Globe-utdelingen foreslo verten Seth Meyers (44) at Oprah Winfrey (64) og Tom Hanks (61) skulle stille til valg, slik at de i 2020 kunne avsette nåværende president Donald Trump.

«Oprah/Hanks 2020» ble raskt et trendord på Twitter og i andre sosiale medier, og samtlige kastet seg inn i kampen om å verve de to stjernene inn i politikken.

Det ble så intenst, spesielt for Winfrey, at hun flere ganger har sett seg nødt til å kommentere presidentryktene offentlig. I januar var hun blant annet tydelig i sin tale, da hun i et intervju med InStyle fortalte at hun «ikke vil bli president».

Likevel sitter fortsatt mange inne med et ønske om å se den filantropiske talkshowlegenden i førersetet for USAs politikk. Nå har hun igjen sett seg nødt til å avkrefte en mulig politisk karriere. Denne gangen argumenterer hun derimot for hvordan det er uaktuelt.

- Kunne ikke eksistert

Det er i et stort intervju med britiske Vogue at stjerna snakker om den politiske karriereveien mange tydeligvis ønsker at hun skal ta. Winfrey, som for øvrig pryder forsida av bladets kommende utgave, har ingen problemer med å avfeie ei framtid i det ovale kontor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer