«Sister Wives»:

«Sister Wives»-profilen: - Kan ikke være gift mer

Christine Brown, en av konene i «Sister Wives», sliter i ekteskapet.

ÅPEN OM UTFORDRINGENE: Kody Brown er gift med fire kvinner. Kona Christine forteller at ekteskapet ikke er slik hun ønsker nå. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPEN OM UTFORDRINGENE: Kody Brown er gift med fire kvinner. Kona Christine forteller at ekteskapet ikke er slik hun ønsker nå. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I serien «Sister Wives», eller «En mann - fire koner» på norsk, blir vi kjent med en familie som lever litt utenom det vanlige.

Serien følger nemlig Kody Brown og hans fire koner Meri, Janelle, Christine og Robyn, og har siden 2010 vist fansen hvordan det er å leve et polyamorøst liv.

Vi har fått være vitne til både opp- og nedturer, og så seint som i slutten av januar fortalte Christine om utfordringer i ekteskapet, og at hun ønsket å avslutte dette.

- Ikke et forhold jeg vil ha

Dette sa hun i en promo for den nye sesongen av programmet, som sendes på TLC. Søndag, i forbindelse med sesongfinalen, forteller hun at tankene ikke har endret seg.

- Meri, jeg kan ikke være gift med Kody mer, sier Christine til søsterkona i episoden ifølge People.

Meri, som altså også er gift med Kody, forsøker å løfte opp Christine som åpenbart sliter i ekteskapet, men tilsynelatende uten hell.

- Hennes (Meri, journ.anm) forhold med Kody er virkelig ikke et jeg ville hatt. Og det forholdet jeg har med Kody er heller ikke hva jeg vil ha. Det jeg har her er ikke det jeg vil ha akkurat nå, sier hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer