«Sjamanens» eks bryter tausheten

Hank Greenberg kommenterer eksens nye forhold for første gang.

KJÆRESTER: Før Durek Verrett ble kjæreste med Märtha Louise, var han i et forhold med massøren Hank Greenberg, som nå kommenterer eksens nye forhold for første gang. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KJÆRESTER: Før Durek Verrett ble kjæreste med Märtha Louise, var han i et forhold med massøren Hank Greenberg, som nå kommenterer eksens nye forhold for første gang. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nyheten om at prinsesse Märtha Louise (47) hadde funnet kjærligheten igjen etter bruddet med Ari Behn (46), slo ned som ei bombe i norsk presse forrige måned. Det var prinsessen selv som annonserte at hun hadde blitt kjæreste med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (44), en kunngjøring som skulle skape overskrifter over hele verden.

Siden den gang er det blitt skrevet mangt og mye om det nokså ferske forholdet, der særlig prinsessens valg av kjæreste har skapt en massiv debatt.

Verrett er av mange oppfattet som en kontroversiell figur, blant annet fordi han tjener store summer på sine påståtte spirituelle evner. Han har for øvrig en rekke Hollywood-navn på kundelista, som blant andre Gwyneth Paltrow og Kelly Rutherford.

Etter at forholdet med prinsessen ble kjent, har det også kommet fram at Märtha Louises utkårede tidligere har vært i et forhold med en mann.

Tar bladet fra munnen

Durek Verrett fant nemlig kjærligheten med massøren Hank Greenberg (47), fra Los Angeles, i 2007 - og var i et forhold med ham helt fram til 2015. Greenberg har holdt en lav profil etter at ekskjærestens nye romanse ble kjent, men lot seg likevel intervjue av den britiske avisa Daily Mail nylig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer