«Sjamanens» eks bryter tausheten

Hank Greenberg kommenterer eksens nye forhold for første gang.

KJÆRESTER: Før Durek Verrett ble kjæreste med Märtha Louise, var han i et forhold med massøren Hank Greenberg, som nå kommenterer eksens nye forhold for første gang. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KJÆRESTER: Før Durek Verrett ble kjæreste med Märtha Louise, var han i et forhold med massøren Hank Greenberg, som nå kommenterer eksens nye forhold for første gang. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nyheten om at prinsesse Märtha Louise (47) hadde funnet kjærligheten igjen etter bruddet med Ari Behn (46), slo ned som ei bombe i norsk presse forrige måned. Det var prinsessen selv som annonserte at hun hadde blitt kjæreste med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (44), en kunngjøring som skulle skape overskrifter over hele verden.

Siden den gang er det blitt skrevet mangt og mye om det nokså ferske forholdet, der særlig prinsessens valg av kjæreste har skapt en massiv debatt.

Verrett er av mange oppfattet som en kontroversiell figur, blant annet fordi han tjener store summer på sine påståtte spirituelle evner. Han har for øvrig en rekke Hollywood-navn på kundelista, som blant andre Gwyneth Paltrow og Kelly Rutherford.

Etter at forholdet med prinsessen ble kjent, har det også kommet fram at Märtha Louises utkårede tidligere har vært i et forhold med en mann.

KØBENHAVN: Slik var foredragsturneen til Märtha Louise og Durek Verrett, «The Princess and The Shaman», i København. Video: Johannes Theodor Fjeld, Dagbladet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tar bladet fra munnen

Durek Verrett fant nemlig kjærligheten med massøren Hank Greenberg (47), fra Los Angeles, i 2007 - og var i et forhold med ham helt fram til 2015. Greenberg har holdt en lav profil etter at ekskjærestens nye romanse ble kjent, men lot seg likevel intervjue av den britiske avisa Daily Mail nylig.

SKAPER OVERSKRIFTER: Se og Hør har også omtalt intervjuet med Hank Greenberg i sin siste utgave.
SKAPER OVERSKRIFTER: Se og Hør har også omtalt intervjuet med Hank Greenberg i sin siste utgave. Vis mer

I intervjuet får Greenberg blant annet spørsmål om hvilket forhold han har til Durek Verrett i dag. Svaret må sies å være noe todelt:

- Jeg elsker Durek inderlig og ønsker ham alt godt, men jeg har ingenting fint å si om ham, sier han.

47-åringen påpeker at han mener «eksen har et enormt talent», og at han tror på hans misjon. Likevel setter han spørsmålstegn ved Verretts «metoder».

- Jeg har vondt for å tro på at han er ekte, basert på mine personlige erfaringer med ham, fortsetter Greenberg.

I dag har massøren etablert seg med ny kjæreste i delstaten Arizona, i USA.

Saken fortsetter under videoen.

UT MOT PRESSEN: Prinsesse Märtha Louise kom med en tydelig beskjed til pressen da hun startet sjaman-foredraget i Stavanger mandag kveld. Vis mer

- Jeg tiltrekkes av menn

I et intervju med Dagbladet Magasinet i mai, la ikke Durek Verrett skjul på at han forelsker seg i både kvinner og menn.

- Tiltrekkes jeg av menn? Ja. Tiltrekkes jeg av kvinner? Ja, men det er basert på kjærlighet. Det er maskulinitet og femininitet i både kvinner og menn, og jeg står for kjærlighet uavhengig av kjønn, sa han i intervjuet.

Den selvutnevnte sjamanen mener at hans nye kjæreste har maskuline og feminine sider ved seg. Det gjør henne vanskelig å plassere i en boks, noe han setter veldig pris på. Det er nemlig akkurat det samme han føler om seg selv.

- Man kan ikke være sammen med noen som forsøker å få plass i en boks. Så ja - jeg var i et forhold med en mann. Det var en herlig opplevelse, og jeg vil alltid elske ham. Men han ville bare være sammen med menn, sier han, og fortsetter:

- Det er greit, men for meg er det den ubetingede kjærligheten som er viktig, så det fungerte ikke. Jeg definerer ikke meg selv som homofil eller biseksuell. Jeg relaterer bare til én ting, og det er kjærlighet, forklarte 44-åringen åpent i intervjuet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer