Dennis Quaid:

Sjarmerte damene i senk. Privat var livet alt annet enn en dans på roser

Utroskap, rusmisbruk, skilsmisser og rollesvikt har preget livet til Dennis Quaid.

STORSJARMØR: Dennis Quaid har hatt en karriere mange bare kan drømme om. Likevel har ikke livet alltid vært like lett. Foto: NTB Scanpix
STORSJARMØR: Dennis Quaid har hatt en karriere mange bare kan drømme om. Likevel har ikke livet alltid vært like lett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Dennis Quaid (65) har sjarmert mange pikehjerter i senk gjennom en suksessrik karriere. Mange forbinder ham med filmer som «Foreldrefellen», «The Day After Tomorrow», «Dine, mine og våre» og «A Dog's Purpose».

Tirsdag 9. april markerer stjernas 65-årsdag, så da er det på sin plass med et lite tilbakeblikk på livet hans - som på ingen måte bare er en rosenrød suksesshistorie.

Privat har han hatt sitt å stri med, og kan se tilbake på et liv med både skitne skilsmisser og rusproblemer. Blant annet har stjerna tidligere avslørt hvordan han mistet flere roller i det som skulle vise seg å bli suksessfilmer.

I et intervju med W Magazine har han tidligere fortalt hvor vanskelig det var å gå gjennom en offentlig skilsmisse med skuespillereksen, Meg Ryan (57), og at det føltes som «døden» der og da, ifølge ABC News.

Ryan ble nemlig tatt på fersken i å være utro med Russell Crowe, og skapte raskt overskrifter verden over.

Både sjokk, sinne og depresjon tok over Quaids hverdag, og til magasinet fortalte han hvordan han ble endret som person etter bruddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer