Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hailey Bieber:

Sjarmerte ekte­mannen med øltriks

Slik kapret hun superstjerna Justin Bieber.

PARTYTRIKS: Hailey Bieber takker Jimmy Fallon og partytrikset sitt for at hun fant tilbake til Justin Bieber i 2018. Foto: Skjermdump / NTB Scanpix
PARTYTRIKS: Hailey Bieber takker Jimmy Fallon og partytrikset sitt for at hun fant tilbake til Justin Bieber i 2018. Foto: Skjermdump / NTB Scanpix Vis mer

Da Justin Bieber (26) ble koblet til Hailey Bieber (23) i 2018, hadde de to år tidligere hatt en kort romanse.

Da de gikk fra hverandre innledet både Bieber og kona, som den gang het Baldwin til etternavn, nye forhold, før de omsider ble gjenforent. Siden har ting gått i rekordfart for paret.

Bare noen måneder etter at romanseryktene begynte å svirre, ble de forlovet. To måneder seinere spekulerte amerikanske medier på om duoen hadde giftet seg i all hemmelighet, før artisten i et innlegg på Instagram bekreftet giftermålet.

BAK GARDINEN: I den nye dokumentarserien «Justin Bieber: Seasons» får man et innblikk i superstjernens liv de siste årene. Vis mer

Nå røper Hailey Bieber hva som førte til at de gjenopptok kontakten.

Imponert av partytriks

Forrige uke gjestet hun Jimmy Fallons (45) talkshow, der hun ifølge kjendisbloggen Perez Hilton fortalte at hun ble ringt av «Baby»-sangeren da hun gjestet samme show i 2018.

Den gang viste 23-åringen fram sitt beste partytriks - som er å åpne en flaske med tennene. En av dem som ble imponert - var nettopp Bieber.

Se partytrikset i videoen under:

FORLOVET: Sangstjerna Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

- Dagen etter at intervjuet ble sendt, fikk jeg en telefon fra en viss person. Og det var litt sånn: «Hei, hvordan går det? Jeg så deg hos Jimmy Fallon i går. Du så veldig bra ut. Jeg elsket trikset du gjorde. Jeg ante ikke at du kunne gjøre det. Det var så kult», sier hun.

- Og nå er jeg gift med den personen, legger 23-åringen til.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Videre sier hun at Jimmy Fallon får litt av æren for at hun fant tilbake til ungdomskjæresten, før talkshow-verten svarer på et humoristisk vis:

- Tusen takk. Man skulle tro jeg ville blitt invitert i bryllupet.

Storslagen fest

Med andre ord var ikke Jimmy Fallon blant gjestene da Hailey og Justin giftet seg for andre gang i månedsskiftet i begynnelsen av mai i fjor. Da var ekteparet allerede gift «på papiret», og inviterte til bryllupsfest.

Bryllupsfesten foregikk på hotellet Montage Palmetto Bluff i den amerikanske delstaten Sør-Carolina, og flere profilerte stjerner var på gjestelista - deriblant Kylie Jenner, (22), Kendall Jenner (24), Jayden Smith (21) og Camila Morrone (22).

Flere av bryllupsgjestene delte bilder fra festen i sosiale medier, men fansen måtte vente en uke før de fikk se bilder av brudens kjole, designet av Virgil Abloh.

- Takk for at du satte min visjon ut i live og lagde min drømmekjole. Du og ditt team er fantastiske og jeg er for alltid takknemlig for at jeg fikk bære din vakre kreasjon, skrev Hailey til et av bildene på Instagram.

Modellen kunne også røpe en helt spesiell detalj ved antrekket, da sløret var brodert med teksten: «Til døden skiller oss ad» i blondene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!