Hailey Bieber:

Sjarmerte ekte­mannen med øltriks

Slik kapret hun superstjerna Justin Bieber.

PARTYTRIKS: Hailey Bieber takker Jimmy Fallon og partytrikset sitt for at hun fant tilbake til Justin Bieber i 2018. Foto: Skjermdump / NTB Scanpix
PARTYTRIKS: Hailey Bieber takker Jimmy Fallon og partytrikset sitt for at hun fant tilbake til Justin Bieber i 2018. Foto: Skjermdump / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Justin Bieber (26) ble koblet til Hailey Bieber (23) i 2018, hadde de to år tidligere hatt en kort romanse.

Da de gikk fra hverandre innledet både Bieber og kona, som den gang het Baldwin til etternavn, nye forhold, før de omsider ble gjenforent. Siden har ting gått i rekordfart for paret.

Bare noen måneder etter at romanseryktene begynte å svirre, ble de forlovet. To måneder seinere spekulerte amerikanske medier på om duoen hadde giftet seg i all hemmelighet, før artisten i et innlegg på Instagram bekreftet giftermålet.

Nå røper Hailey Bieber hva som førte til at de gjenopptok kontakten.

Imponert av partytriks

Forrige uke gjestet hun Jimmy Fallons (45) talkshow, der hun ifølge kjendisbloggen Perez Hilton fortalte at hun ble ringt av «Baby»-sangeren da hun gjestet samme show i 2018.

Den gang viste 23-åringen fram sitt beste partytriks - som er å åpne en flaske med tennene. En av dem som ble imponert - var nettopp Bieber.

Se partytrikset i videoen under:

- Dagen etter at intervjuet ble sendt, fikk jeg en telefon fra en viss person. Og det var litt sånn: «Hei, hvordan går det? Jeg så deg hos Jimmy Fallon i går. Du så veldig bra ut. Jeg elsket trikset du gjorde. Jeg ante ikke at du kunne gjøre det. Det var så kult», sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer