Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kendall og Kylie Jenners heisdrama:

Sjekk hvem brannmennene måtte redde ut av heisen

Kjendissøstrene Kendall og Kylie Jenners kveld gikk ikke helt som planlagt. 

KOM TIL UNNSETNING: New Yorks brannmenn måtte hjelpe Jenner-søstrene etter at heisen jentene befant seg i stoppet. Foto: Kylie Jenner / Snapchat
KOM TIL UNNSETNING: New Yorks brannmenn måtte hjelpe Jenner-søstrene etter at heisen jentene befant seg i stoppet. Foto: Kylie Jenner / Snapchat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kjendissøstrene Kendall (20) og Kylie Jenner (19) har de siste åra blitt to av verdens mest omtalte personer. Jentene er døtre av Kardashian-mamma Kris Jenner og den profilerte OL-vinneren Caitlyn Jenner (tidligere Bruce).

Jenner-søstrene er svært aktive i sosiale medier, noe en kan erfare om man følger profilene deres på Snapchat.

I går kunne fans følge nøye med på at jentene var på fest. Morsomhetene skulle derimot få et lite avbrekk.

- Verste mareritt

BLE SITTENDE FAST: Kylie (avbildet) og søstera Kendall ble sittende fast i heisen på vei til fest. Foto: Kylie Jenner / Snapchat
BLE SITTENDE FAST: Kylie (avbildet) og søstera Kendall ble sittende fast i heisen på vei til fest. Foto: Kylie Jenner / Snapchat Vis mer

Søstrene og venninnene Hailey Baldwin og Jordyn Woods ble nemlig sittende fast i heisen.

Det var på lillesøster Kylie sin Snap-konto at fans kunne følge med mens dramaet utspant seg.

- Jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje. Jeg er skikkelig redd nå, sa Kendall i en av de titalls videoene Kylie la ut på bildedelingstjenesten.

Hun omtalte selv hendelsen som «sitt verste mareritt», og la heller ikke skjul på at hun var redd under det hele.

Det er usikkert hvor lenge jentene ble sittende fast i heisen, men USA Today melder at hjelpen kom nærmere halv åtte om kvelden.

Da dukket New Yorks brannmenn opp, og jentene ble til slutt satt fri fra heisen.

For å feire tok de like gjerne et bilde sammen med redningsmennene, som ser ut til å hygge seg med kjendissøstrene etter redningsoppdraget.

«Kendall + Kylie»

Kylie og Kendall har de siste åra vært noen av de mest ettertraktede jentene i verden, både for store motehus og for andre kommersielle bedrifter.

Begge, og kanskje særlig den eldste, har gjort seg godt bemerka i moteverdenen. Jenner-søstrene har også stilt opp i flere kampanjer sammen, blant annet for motehuset Balmain.

Jentene har også en egen kleslinje sammen for retail-kjeden TopShop, som har det passende navnet «Kendall + Kylie».

Sosiale medier er et kapittel i seg selv. Søstrene deler ofte bilder av og med hverandre, og har noen av de mest fulgte Instagram-kontoene i verden.

- Kendall og Kylie Jenner har lenge vært superhot. Det kan helt klart virke som om det er en fordel å være to ved at den ene drar den andre opp, har moteekspert og Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir tidligere fortalt til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!