PÅ SKAM-FEST: Marius Borg Høiby er med på terrassefest i kveldens episode av «Skam». Til høyre kompisen Thomas Hayes, som spiller William. Foto: NRK
PÅ SKAM-FEST: Marius Borg Høiby er med på terrassefest i kveldens episode av «Skam». Til høyre kompisen Thomas Hayes, som spiller William. Foto: NRKVis mer

Sjekk hvem som dukker opp i «Skam»

Marius Borg Høiby og Astrid S er med på fest.

OBS! SPOILER-ADVARSEL!

(Dagbladet): Det er ikke hvem som helst Noora, Vilde, Sana, Jente-Chris og Eva har med seg på takterrassefest i kveldens sesongavslutning av «Skam».

Både Marius Borg Høiby (19), Mette-Marits eldste sønn, og popkometen Astrid Smeplass (19) har sikret seg statistroller i den populære P3-serien, og viser seg i bildet flere ganger under takterrassescenen - som ble lagt ut på P3s hjemmesider like før klokka sju i kveld.

Dansekunster Mens Astrid S for det meste småprater med andre jenter på festen, viser Borg Høiby fram dansekunster. 19-åringen står seinere ved siden av William, eller Thomas Hayes, med en øl i hånda.

Thomas Hayes og Marius Borg Høiby kjenner hverandre fra tidligere. De feiret nylig russetida sammen, og var begge en del av Nesbru-russebussen Normandy 2016.

Det ble spekulert i om kronprinsparet var med å «rulle» på Marius' russebuss etter at Mette-Marit viste seg fram i «Normandy 2016»-genser på Instagram. Kronprins Haakon stilte på sin side i russedress.

«Skam»-fans Mette-Marit fortalte for øvrig under sitt besøk på Voss nylig at både hun og kronprins Haakon er trofaste «Skam»-fans, ifølge Seher.no.

Kommunikasjonssjef på Slottet, Marianne Hagen, ønsker ikke å kommentere Borg Høibys opptreden i «Skam». Heller ikke redaksjonssjef for TV i NRK P3, Håkon Moslet, ønsker å kommentere saken fredag kveld.

Etter kveldens episode tar «Skam»-gjengen sommerferie. Det er knyttet stor spenning til hvem som blir hovedpersonen i sesong tre, som kommer til høsten. Dagbladets lesere tror det blir Sana.

SKAM-ASTRID: Artisten Astrid Smeplass (19) er med på takterrassefest i «Skam». Foto: NRK
SKAM-ASTRID: Artisten Astrid Smeplass (19) er med på takterrassefest i «Skam». Foto: NRK Vis mer