Sjekk hvem som plutselig dukket opp på danske Christinas turistbilde

«This is a photobomb!»

«PHOTOBOMB»: Ut av det blå dukket en jogger ikledd blå jakke og caps opp på Christinas turistbilde i Boston Common-parken. 26-åringen kunne ikke tro sine egne øyne da hun fant ut at «fotobomberen» var Kevin Spacey. Foto: Privat
«PHOTOBOMB»: Ut av det blå dukket en jogger ikledd blå jakke og caps opp på Christinas turistbilde i Boston Common-parken. 26-åringen kunne ikke tro sine egne øyne da hun fant ut at «fotobomberen» var Kevin Spacey. Foto: PrivatVis mer

(Dagbladet): Da Christina Sander Tjerrild (26) tidligere denne uka var på ferie i Boston, fikk hun seg en opplevelse hun sent vil glemme.

Den første dagen den danske studenten og hennes venn Ben Smith var i den amerikanske byen, tok de turen gjennom parken Boston Common, og bestemte seg for å ta et bilde foran George Washington-monumentet.

Til tross for at utallige turister har gjort nettopp det før henne, ville tilfeldighetene ha det til at Christinas bilde ble av det unike slaget.

Ble «starstruck» - Plutselig merket jeg at en mann i blå jakke kom løpende mot meg i stor fart. Han løp helt bort til meg, stilte seg opp ved siden av meg og ropte: «this is a photobomb!», sier Christina til Dagbladet.

Det tok ikke lang tid før hun merket at det var ingen ringere enn den Oscar-belønnede skuespilleren Kevin Spacey (53) som hadde blitt fanget opp av kameralinsa.

- Han sto der i maks fem sekunder, og som du kan se på bildet, ble jeg ganske overrasket. Så løp han videre, før han snudde seg og vinket. Deretter var han borte. Jeg rakk ikke si noe, jeg var bare helt «starstruck», ler Christina.

Internasjonal oppmerksomhet Det var et kort stjernemøte, men heldigvis rakk kameraten hennes å dokumentere det. Det elleville bildet har nå gått verden rundt, blant annet har internasjonale aviser som International Business Times, Mirror og The Sun fanget det opp.

Bildet omtales som en «photobomb», som betyr at noe tar oppmerksomhet fra det planlagte motivet i bildet.

OVERRASKET: Spøkefugl og skuespiller Kevin Spacey sørget for at Chrstina Sander Tjerrild fikk seg en god latter, da han plutselig dukket opp i bildet hennes. Foto: Reuters / NTB scanpix
OVERRASKET: Spøkefugl og skuespiller Kevin Spacey sørget for at Chrstina Sander Tjerrild fikk seg en god latter, da han plutselig dukket opp i bildet hennes. Foto: Reuters / NTB scanpix Vis mer

- At bildet gikk som en farsott verden rundt er nesten like surrealistisk som opplevelsen i seg selv. Jeg synes også at bildet er «rigtig sjovt», men det er overraskende at så mange mennesker synes det er interessant, sier dansken, og fortsetter:

- Jeg finner stadig nye artikler om det, og ler bare av det. Det har vært en stor opplevelse å se bildet mitt i britiske og amerikanske nettaviser.

Christina har nylig avsluttet et studiesemester i Canada, og er nå på en lang ferie i USA, før hun returnerer til København der hun skal fortsette journaliststudiene.

- Kul gimmick 26-åringen gjenkjente verdensstjerna med det samme han kom løpende mot henne, ettersom hun har sett mange av hans filmer og er stor fan.

- Men jeg var likevel nødt til å sjekke bildet flere ganger etterpå for å være sikker på at det var ham. Jeg måtte også google om det kunne stemme at han var i Boston. Og det kunne det, altså.

Ifølge Daily Mail var Spacey i byen for å besøke ofre etter maratonbombinga, som rammet byen i april.

Christina legger ikke skjul på at hun setter stor pris på skuespillerens «photobomb»-stunt, og klarte ikke slutte å le etter hendelsen.

- Det var en kul gimmick fra Kevin Spaceys side, sier Christina.

POPULÆR SKUESPILLER: Den Oscar-belønnede skuespilleren Kevin Spacey er godt kjent for sin rolle i filmen «American Beauty» (1999).

Foto: Lorey Sebastian / Dreamworks LLC
POPULÆR SKUESPILLER: Den Oscar-belønnede skuespilleren Kevin Spacey er godt kjent for sin rolle i filmen «American Beauty» (1999). Foto: Lorey Sebastian / Dreamworks LLC Vis mer


I NORGE: Sammen med Uma Thurman, ledet Spacey Nobels fredspris-konserten i Oslo i 2007. 
Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
I NORGE: Sammen med Uma Thurman, ledet Spacey Nobels fredspris-konserten i Oslo i 2007. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet Vis mer