Sjekk hvem som plutselig dukket opp på det tyske parets bryllupsbilde

Nei, men er det ikke..?

BRYLLUPSBILDEBOMBE: Verken fotograf Sascha Reinking eller det nygifte paret Verena og Michael hadde noen som helst aning om hvem som stjal oppmerksomheten på bryllupsbildet deres - før bildene skulle redigeres. Foto: Sascha Reinking Photography
BRYLLUPSBILDEBOMBE: Verken fotograf Sascha Reinking eller det nygifte paret Verena og Michael hadde noen som helst aning om hvem som stjal oppmerksomheten på bryllupsbildet deres - før bildene skulle redigeres. Foto: Sascha Reinking PhotographyVis mer

(Dagbladet): Både den New York-baserte fotografen Sascha Reinking og det nygifte paret som poserte forelsket i metropolens travle gater fikk seg litt av en overraskelse da de så gjennom bildene fra fotoseansen.

Det viste seg nemlig at brudeparet hadde blitt «photobombet» - og heller ikke av hvem som helst.

Stjal oppmerksomheten Skuespiller Zach Braff (38), best kjent fra humorserien «Scrubs», gliste skamløst inn i kameraet da han kom tilfeldig over det som egentlig skulle ha vært en følsom fotoseanse for brudeparet, rett ved Times Square i New York.

- Jeg tok bildet av dette tyske paret på 42nd Street i New York. Fordi alt måtte skje så fort, vi sto tross alt midt i gata, ante jeg ikke at Zach Braff hadde dukket opp før jeg redigerte bildene på torsdag. Det var da jeg la merke til det. Han er i byen fordi han er i en Broadway-forestilling, og det var bare flaks at han photobombet oss den dagen, fotografen Sascha Reinking til Dagbladet.

Fotografen la så ut det gøyale bildet på sin Twitter-konto. Kort tid etter retweeted Braff bildet til sine 1,3 millioner følgere, og sa at dette er en av hans beste «photobombs» noensinne.

En «photobomb» betyr at noe eller noen tar oppmerksomhet fra det planlagte motivet i bildet.

Internasjonal oppmerksomhet Det elleville bildet har allerede rukket å gå verden rundt. Blant annet har Daily Mail, E! Online, Huffington Post og People omtalt den kjente skuespillerens fotostunt.

- De siste 48 timene har vært litt av en heisatur. Jeg føler meg heldig som får ta del i dette. Det er morsomt å følge med på hvor bildet dukker opp, sier Reinking til Dagbladet.

- ÉN AV MINE BESTE: Zach Braff var tydelig fornøyd med sitt eget bildestunt, og delte det med sine 1,3 millioner Twitter-følgere. Foto: Skjermdump/Twitter
- ÉN AV MINE BESTE: Zach Braff var tydelig fornøyd med sitt eget bildestunt, og delte det med sine 1,3 millioner Twitter-følgere. Foto: Skjermdump/Twitter Vis mer

Fotografen forteller at det har resultert i flere henvendelser for hans del:

- Jeg har allerede fått mange henvendelser i forbindelse med bryllup her i New York, og forhåpentligvis vil dette fortsette å være positivt for karrieren min, sier Reinking.
Photobomba av Oscar-stjerne Det er imidlertid ikke første gangen vi ser kjente mennesker snike seg inn i andres fotografier, for «photobombing» har blitt svært populært blant kjendiser verden rundt.

Dagbladet har tidligere skrevet om Christina Sander Tjerrild (26) som fikk seg litt av en opplevelse da hun var på besøk i den amerikanske byen Boston.

Den danske studenten ble nemlig også photobombet.

Det tok ikke lang tid før Christina merket at det var ingen ringere enn den Oscar-belønnede skuespilleren Kevin Spacey (53) som hadde blitt fanget opp av kameralinsa.

- Plutselig merket jeg at en mann i blå jakke kom løpende mot meg i stor fart. Han løp helt bort til meg, stilte seg opp ved siden av meg og ropte: «this is a photobomb!», sa Christina til Dagbladet.

Også dette bildet gikk verden rundt, og ble fanget opp av internasjonale aviser som International Business Times, Mirror og The Sun.

MOROMANN: Zach Braff er kjent fra humorserien «Scrubs». Foto: AP / NTB scanpix
MOROMANN: Zach Braff er kjent fra humorserien «Scrubs». Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

«POTOBOMB!:» Den danske 26-åringen Christina fikk seg litt av et sjokk da selveste Kevin Spacey «photobomba» bildet hennes da hun besøkte Boston i mai. Foto: Privat
«POTOBOMB!:» Den danske 26-åringen Christina fikk seg litt av et sjokk da selveste Kevin Spacey «photobomba» bildet hennes da hun besøkte Boston i mai. Foto: Privat Vis mer