Sjekk hvem som plutselig dukket opp på hockeyspillernes selfie

Tidenes «photobomb»?

«SMIIIIIIL»: To australske hockeyspillere fikk seg en overraskelse da de forsøkte å forevige dronning Elizabeth i sin selfie. I bakgrunnen står nemlig dronninga og smiler ivrig rett inn i kamera. Foto: Jayde Taylor / Twitter
«SMIIIIIIL»: To australske hockeyspillere fikk seg en overraskelse da de forsøkte å forevige dronning Elizabeth i sin selfie. I bakgrunnen står nemlig dronninga og smiler ivrig rett inn i kamera. Foto: Jayde Taylor / TwitterVis mer

(Dagbladet): «House of Cards»-stjerna Kevin Spacey har gjort det. «Breaking Bad»-skuespiller Aaron Paul har gjort det. Skuespiller Zach Braff har gjort det.

At en kjent person tar oppmerksomheten fra det planlagte bildet i motivet - og dermed står bak en såkalt «photobomb» - er intet nytt fenomen.

Å bli fotobombet av selve dronninga av Storbritannia, derimot, tilhører de ordentlige sjeldenhetene. Men det var nettopp det noen australske hockey-spillere fikk oppleve torsdag.

Kongelig photobomb «Ahhh! Dronninga fotobombet selfien vår», skriver hockey-utøveren Jayde Taylor (29) til bildet hun har postet på Twitter.

På bildet poserer Taylor sammen med en lagkamerat, mens dronning Elizabeth (88) smiler ivrig til kamera, godt synlig i bakgrunnen.

Jentene hadde tilsynelatende tilrettelagt for at dronninga ville være synlig i bildet, men regnet neppe med at de fikk forevige henne mens hun kikket rett inn i kamera - attpåtil med et solid glis om munnen.

Bildet har allerede rukket å gå verden rundt, og fått over 6000 retweets og 4000 favoritt-markeringer i skrivende stund.

Det var under Samveldelekene i Glasgow at dronninga bestemte seg for å medvirke på jentenes selfie. Også den engelske friidrettsutøveren Andy Turner (33) klarte å fange den rojale 88-åringen i bakgrunne på sin selfie.

- Ble ganske overrasket Dronning Elizabeth er altså ikke den første kjente personen som uanmeldt dukker opp på andres fotografier.

Da et tysk par skulle ta et bryllupsbilde midt i Times Square i New York, bestemte skuespiller Zach Braff (38) seg for at han ville være med.

Er dette tidenes photobomb?
 Nei, jeg har sett bedre
 Haha, ja, sykt bra!
 Forstår fortsatt ikke hva en «photobomb» er, jeg

«Twilight»-skuespiller Kellan Lutz og «Breaking Bad»-stjerna Aaron Paul poserte begge på bildet til festivalgjengerne Arron og Carli i vår, godt synlige i bakgrunnen av parets selfie.

Danske Christina fikk seg litt av en overraskelse da hun poserte foran George Washington-monumentet i Boston Common-parken. Ut av det blå dukket en jogger ikledd blå jakke og caps opp på Christinas turistbilde.

Hun kunne ikke tro sine egne øyne da hun fant ut at «fotobomberen» var Kevin Spacey.

- Han sto der i maks fem sekunder, og som du kan se på bildet, ble jeg ganske overrasket. Så løp han videre, før han snudde seg og vinket. Deretter var han borte. Jeg rakk ikke si noe, jeg var bare helt «starstruck», sa dansken til Dagbladet i fjor.