SJEKKER INN: Artisten Chaka Khan har nå valgt å sjekke inn på rehab. Hun forteller at Princes dødsfall fikk henne til å innse at hun nå måtte ta grep. Foto: Mark Von Holden/Invision/AP,  NTB scanpix
SJEKKER INN: Artisten Chaka Khan har nå valgt å sjekke inn på rehab. Hun forteller at Princes dødsfall fikk henne til å innse at hun nå måtte ta grep. Foto: Mark Von Holden/Invision/AP,  NTB scanpixVis mer

Sjekker inn på rehab etter Prince sin bortgang

Chaka Khan og søsteren skal bli bedre.

(Dagbladet): «I'm Every Woman»-sanger Chaka Khan (63) har nå bestemt seg for å gjøre noe med rusproblemene sine.

Artisten skal ha slitt med en avhengighet til reseptbelagte medisiner i en årrekke, men skal nå ta et oppgjør med avhengigheten.

Grunnen er ifølge stjerna at dødsfallet til artistkollega Prince, som var en nær venn av Khan, fikk henne til å innse at hun måtte ta grep. Khan har tidligere covret Prince-låta «I Feel For You».

Det er sammen med søstera Taka Boom at hun har tatt valget.

- Det tragiske dødsfallet til Prince har fått oss begge til å tenke og revaluere livene og prioriteringene våre. Vi vet at det er på tide at vi tar grep for å redde livene våre, forteller sangeren til Associated Press (AP).

Det er i en uttalelse til AP den Grammy-vinnende sangerinna nå forteller at hun skal sjekke inn på rehabilitering.

- Jeg må dessverre avlyse konsertene mine denne sommeren. Det er livsviktig at jeg nå setter min velvære og helse først. Jeg vet at jeg skuffer noen fans nå, men jeg vet at de vil at jeg skal komme meg tilbake til hektene igjen og være frisk, fortalte musikeren til AP.

Khan forteller også at hun vil være tilbake på scenen igjen fra 1. august.

Khan heter egentlig Yvette Marie Stevens. Før hun ble kjent som soloartist var hun med i bandet Rufus. Khan har vært innom flere musikksjangere gjennom karrieren, men er best kjent for sine R&B-låter.