«Farmen kjendis» 2020

Sjokk-exit: - Hun overlevde fordi jeg reiste

«Farmen kjendis» ble en kort affære for én av deltakerne.

FØRSTE UT: Det blir et tårevått farvel når første deltager i «Farmen Kjendis» må forlate gården. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OBS! Denne saken handler om den første deltakeren som reiser hjem fra gården. Har du ikke sett episode to, og ikke vil vite hvem som drar hjem, bør du slutte å lese her.

Det å reise hundre år tilbake fra 2020 kan i seg selv virke overveldende for mange. Alt av moderne hjelpemidler, internett, framkomstmidler og liknende byttes ut med slik det var i gamle dager, og deltakerne i «Farmen kjendis», får nesten ikke ha kontakt med omverdenen heller.

For den svenske tv-stjerna Gunilla Persson (61) ble veien trolig ekstra lang, da hun reiste fra sitt glamorøse liv i Hollywood til Gjedtjernet gård i Grue kommune.

Oppholdet skulle imidlertid vise seg å bli av det korte slaget for Persson, som i onsdagens episode, som er lagt ut på TV 2 Sumo, ikke ser noen annen utvei enn å trekke seg fra konkurransen.

Dem som har fulgt Persson i sosiale medier de siste åra har nok fått med seg at hun legger mye av sin energi og omsorg i å ta vare på mora, Iris Persson (93), som bor sammen med Gunilla og dattera Erika i Los Angeles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer