«Paradise Hotel» 2018:

Sjokk-exit: - Jeg hadde gjort det samme

Kveldens parseremoni tok en uventet vending.

SINT: Erik Sæter var ikke blid da kveldens parseremoni tok en uventet vending. Ina Kilnes og Newa Reza gjester denne ukas «Pærra-preik», og forteller hva de følte da Erik hevet stemmen. Hovedpersonen selv, kommenterer også saken. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/a-2ty6iglUA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det ble dramatikk i kveldens episode av «Paradise Hotel» da nok en deltaker måtte sjekke ut av skandalehotellet.

Etter at Karoline Antonsen fikk fredning og valgte å benytte seg av denne, var det til slutt Ingrid Fosså Aguiluz (21) som måtte takke for seg.

Dette falt imidlertid ikke i god jord hos de andre deltakere, spesielt Erik Anders Sæter (21), som det nylig ble kjent at hadde funnet lykken med Fosså Aguiluz i Mexico.

De to kunne allerede inne på hotellet avsløre at de begynte å få følelser for hverandre, men bestemte seg for å se hva som ville skje når de begge var tilbake i Norge.

Det ble derfor en vanskelig parseremoni med mye følelser involvert da Fosså Aguiluz måtte sjekke ut, og det tok ikke lang tid før tårene kom.

- Det verste var at Karoline sa hun skulle si ifra til Ingrid om hun skulle velge henne, forteller Sæter til Dagbladet og legger til at det var vanskelig å ikke vite når han skulle få se Fosså Aguiluz igjen.

- Skulle si ifra

Sistnevnte kan på sin side fortelle til Dagbladet at også hun synes det var sjokkerende at Karoline Antonsen valgte henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer