«Skal vi danse»:

Sjokkavgjørelse i «Skal vi danse»: Derfor valgte Sophie Elise å trekke seg

- Det ble så utrolig tydelig at jeg må ta vare på meg selv.

SISTE DANS: I kveld ble det kjent at Sophie Elise Isachsen har valgt å trekke seg fra «Skal vi danse». Nå forteller hun hvorfor. Foto: TV 2
SISTE DANS: I kveld ble det kjent at Sophie Elise Isachsen har valgt å trekke seg fra «Skal vi danse». Nå forteller hun hvorfor. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): - Jeg har tenkt nøye gjennom dette, det var ikke en enkel avgjørelse, men heller ikke en spontan avgjørelse. Det har vært noe jeg har tenkt på og som jeg har pratet med TV 2s psykolog om. Sammen med produksjonen ble vi enige om hva som er best for meg. Hele denne «Skal vi danse»-opplevelsen har vært bare positiv, det er meg det handler om. Jeg har elsket å være med, men nå har kroppen min bare sagt stopp, sier Isachsen til Dagbladet via TV 2.

Lørdag formiddag valgte altså blogger og forfatter Sophie Elise Isachsen (23) å trekke seg fra «Skal vi danse». Avgjørelsen, som kom fram under kveldens sending, skjer på bakgrunn av flere årsaker.

- De siste ukene har jeg kjent på at jeg har vært litt trist hele tiden. Jeg har vært såpass sliten at hodet har begynt å gå til angrep på meg selv. «Skal vi danse» har vært den beste opplevelsen i mitt liv, men da ble det så utrolig tydelig at jeg må ta vare på meg selv, sier hun og fortsetter:

- «Skal vi danse» har gitt meg troen på meg selv på en måte som er helt uvurderlig, for det har gitt meg troen på at jeg kan ha det bra hele tiden. Men da krever det også at man tar tak og at man gjør det nå. Det er ingen dramatisk grunn, jeg bare har det ikke så bra, forteller Isachsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer