Marcia Cross:

Sjokkbeskjed etter tur hos gynekologen

- Kreften kom overraskende på.

ALVORLIG SYK: I 2017 fikk skuespiller Marcia Cross påvist analkreft. Nå forteller hun om hvordan kreften ble oppdaget. Foto. NTB Scanpix
ALVORLIG SYK: I 2017 fikk skuespiller Marcia Cross påvist analkreft. Nå forteller hun om hvordan kreften ble oppdaget. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I september 2018 kom nyheten om at «Frustrerte fruer»-stjerna Marcia Cross (57) hadde hatt analkreft. Beskjeden delte hun selv i et innlegg på Instagram, hvor hun skrev at hun hadde vært alvorlig syk det siste året.

Tv-stjerna hadde blitt diagnostisert med sykdommen lang tid i forveien, og da hun slapp nyheten, var hun allerede kreftfri etter å ha gått gjennom lange behandlinger med cellegift.

Siden den gang har 57-åringen flere ganger snakket ærlig om kreftsykdommen, og blant annet gått ut mot stigmaet og skammen knyttet til nettopp analkreft.

- Jeg tenkte ikke over at noe kunne være galt, for jeg hadde ingen symptomer, sier stjerna i et intervju med CBS denne uka, gjengitt av E! News.

Samme virus som mannen

I intervjuet forteller Cross at kreftsykdommen kom overraskende på. Det var under en helt ordinær legetime hos gynekologen at det ble fattet mistanke om at noe ikke var helt som det skulle.

Rutinekontrollen avdekket at 57-åringen hadde analkreft, noe «Frustrerte fruer»-stjerna opplevde som et stort sjokk.

- Legen min ga meg en leksjon og sa til meg: «Uansett hva det er, vil det gå an å kurere», forteller 57-åringen åpenhjertig i intervjuet, og legger til at hun ble svært forvirret og overrasket da hun fikk sjokkbeskjeden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer