Donald Trump Jr.

Sjokkbilder, skilsmisse, og arrestasjon. Slik er Donald Trump Jr. helt privat

- Jeg tenker at jeg, som alle andre, har begått visse feil i livet.

PRESIDENT-SØNN: Donald Trump Jr. (40) er den eldste av Donald Trumps fem barn, og skaper stadig flere overskrifter. Foto: AP / NTB Scanpix
PRESIDENT-SØNN: Donald Trump Jr. (40) er den eldste av Donald Trumps fem barn, og skaper stadig flere overskrifter. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som sønn av verdens mektigste mann har Donald Trump Jr. (40) gjentatte ganger fått erfare hvordan det er å stå i medienes søkelys.

Fredag ble det kjent at han og kona Vanessa Trump (40) skilles etter tolv års ekteskap, noe som igjen sørget for å få tabloidblekket til å sprute.

Hans far er utvilsomt en av verdens mest omtalte, og store deler av livet har Trump Jr. og søsknene fått kjenne konsekvensene av dette. Donald Trump har som kjent vært en markant figur i offentligheten lenge før han ble USAs 45. president.

Det sies imidlertid at eplet ikke faller langt fra stammen. At Trump Jr., som er konserndirektør i The Trump Organization, ikke er fremmed for å skape kontroverser i det offentlige rom, er ingen ukjent sak.

Påfallende fraværende

Presidentsønnens privatliv har også preget mediebildet ved en rekke anledninger. Aller seinest med ovennevnte skilsmisse.

Trump Jr. og den tidligere modellen Vanessa Trump (tidligere Kay) møttes da de ble introdusert av Donald Trump senior på et moteshow. De giftet seg på den eksklusive ferieresidensen Mar-a-Lago i Florida i 2005 - bare ti måneder etter at hans far og Melania hadde gitt hverandre sitt ja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer