Madonna:

Sjokkerer - igjen

I en ny bildeserie viser superstjerna mer enn hun kanskje hadde planlagt. Stuntet hylles blant annet av Durek Verrett.

OVERRASKER: Madonna vekker oppsikt. Her avbildet i 2012. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB
OVERRASKER: Madonna vekker oppsikt. Her avbildet i 2012. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Madonna (64) er ikke fremmed for å både overraske og sjokkere fansen sin. Hun har ved flere anledninger den siste tida delt drøye bilder av seg selv, og for bare noen uker siden poserte hun toppløs på sosiale medier.

Nå sjokkerer hun følgerne igjen, denne gangen med ei brystvorte på avveie. Madonna har delt en rekke bilder på Instagram og det er tydelig at sangerinna nok en gang er toppløs.

BRYSTVORTE: Dette bildet høster nå kritikk. Foto: Instagram
BRYSTVORTE: Dette bildet høster nå kritikk. Foto: Instagram Vis mer

Hun har imidlertid dekket til brystene sine med ei veske fra merket Balenciaga denne gangen, men på et av bildene ser man mer av superstjerna enn man hadde forventet.

UTE AV SKAPET? Den verdenskjente sangerinna Madonna delte en ny video med fansen hvor hun angivelig sier at hun er homofil. Video: Tiktok/@Madonna Vis mer

Fansen reagerer

Bildene har i skrivende stund fått nærmere 200 000 likerklikk, og kommentarene har rent inn. Fansen reagerer på de nye bildene, og det er delte meninger rundt nakenheten.

«Nei. Absolutt ikke», er det en som skriver.

«Jeg kan ikke følge dette lenger», skriver en annen.

Også prinsesse Märtha Louises (51) forlovede, Durek Verrett (47), har lagt igjen en kommentar til Madonna.

«Ja, babe», skriver han.

En fjerde følger ber Madonna slutte å prøve å være noe hun ikke er.

PROVOSERENDE: Flere Twitter-brukere viser sin misnøye for en coronarelatert video Madonna nylig publiserte. Video: @Madonna. Vis mer

«Du trenger ikke fortsette å prøve når du allerede er et ikon. Nå ser det bare ut som du prøver å være 20 år gammel», legger følgeren til.

Kom ut av skapet?

Dette er langt ifra første gang Madonna vekker oppsikt. I oktober delte hun en video på TikTok hvor hun tilsynelatende kom ut av skapet.

Stjerna filmet seg selv med ei truse i hånda som hun prøvde å kaste i en søppelbøtte. Over videoen lå teksten «Hvis jeg bommer, er jeg homofil!». Hun kastet trusa og bommet, noe TMZ skrev var en indikasjon på at hun var homofil.

Madonna er imidlertid ikke fremmed for å kline til med andre kvinner. Tidligere har hun blant annet kysset både Britney Spears (40) og Christina Aguilera (41) - og det under beste sendetid på VMA-utdelingen i 2003.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer