Magdalena Graaf:

Sjokkerer med blåveis: - Hodet banker

Den svenske influenseren har skadet seg stygt.

BLÅVEIS: Magalena Graaf skulle bare besøke sønnen, men det hele tok en brå vending da hun skadet seg. Foto: Skjermbilde fra Instagram
BLÅVEIS: Magalena Graaf skulle bare besøke sønnen, men det hele tok en brå vending da hun skadet seg. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert

Magdalena Graaf (47) ble et kjent ansikt da hun og søstera Hannah Graaf Karyd (44) dannet musikkgruppa The Graaf Sisters i 1998. De ble svært populære med sangen «You Got What I Want Baby».

47-åringen var gift med den tidligere fotballspilleren Magnus Hedman (49) i ni år. Sammen fikk de sønnene Lance (22) og Tristan (18).

Siden den gang har hun lagt artistkarrieren på hylla, og vært å se i en rekke TV-programmer. Samtidig livnærer hun seg også som influenser.

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer

- Hovent og blått

Graaf deler titt og ofte innblikk fra livet sitt på plattformen. Hun dro nylig på ferie til Milano i Italia for å besøke sønnen Tristan, som spiller fotball for det italienske laget Monza, og for å feire bursdagen hans.

Besøket tok imidlertid en brå vending. I en bildeserie på Instagram sjokkerte hun med bilder av seg selv med en enorm og hoven blåveis.

Saken er omtalt av blant andre svenske Expressen.

«Jeg fikk et blodtrykksfall da jeg skulle på toalettet i morges. Det er hjertemedisinen min som forårsaker det noen ganger. Jeg gjorde en 'Laila' og landet på panna. Hovent, blått og hodet banker», skrev hun i innlegget og viste til TV-profil Laila Bagges (49) ulykke.

ALVORLIG SKADD: «Farmen»-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

Mandag oppdaterte 47-åringen følgerne sine, samtidig som hun forsikret om at det merkelig nok ikke gjorde noe vondt, men at blåfargen hadde begynt å flyte over til det andre øyet.

Videre utdypet Graaf hvordan det hele skjedde:

«Jeg landet på panna i en sittende stilling. Jeg hadde heldigvis ikke tid til å reise meg helt, for da hadde jeg landet på en glasskant. Englevakt. Snokete og trist bursdagsgave til guttene ellers», skrev hun.

Ifølge Lommelegen får personer som bruker blodfortynnende medikamenter lettere blåmerker. Blodet blir tynt og det skal ikke mye til før hudblødninger oppstår.

Magdalena Graaf har hittil ikke besvart Dagbladets henvendelser.

ULYKKE: I 2006 var «Forræder»-aktuelle Karina Hollekim i en alvorlig fallskjermulykke. Legene fortalte henne at hun aldri kom til å gå igjen, men det stoppet ikke Karina. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Åpen om hjerteproblemer

Den svenske influenseren har tidligere snakket åpent om hjerteproblemene sine.

I november 2019 ble Graaf akutt innlagt på sykehus etter å ha besvimt av alvorlig hjertebank. Det ble da konstatert at hun hadde en medfødt elektrisk defekt i hjertet, ifølge Expressen.

47-åringen ble omsider hjerteoperert våren 2021.

«2021 blir mitt år! Da vil jeg og hjertet mitt kunne hvile og ha det bra. Det har jeg bestemt meg for, det er mitt nyttårsforsett for meg selv», skrev hun på Instagram den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer