Magdalena Graaf:

Sjokkerer med blåveis: - Hodet banker

Den svenske influenseren har skadet seg stygt.

BLÅVEIS: Magalena Graaf skulle bare besøke sønnen, men det hele tok en brå vending da hun skadet seg. Foto: Skjermbilde fra Instagram
BLÅVEIS: Magalena Graaf skulle bare besøke sønnen, men det hele tok en brå vending da hun skadet seg. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Magdalena Graaf (47) ble et kjent ansikt da hun og søstera Hannah Graaf Karyd (44) dannet musikkgruppa The Graaf Sisters i 1998. De ble svært populære med sangen «You Got What I Want Baby».

47-åringen var gift med den tidligere fotballspilleren Magnus Hedman (49) i ni år. Sammen fikk de sønnene Lance (22) og Tristan (18).

Siden den gang har hun lagt artistkarrieren på hylla, og vært å se i en rekke TV-programmer. Samtidig livnærer hun seg også som influenser.

- Hovent og blått

Graaf deler titt og ofte innblikk fra livet sitt på plattformen. Hun dro nylig på ferie til Milano i Italia for å besøke sønnen Tristan, som spiller fotball for det italienske laget Monza, og for å feire bursdagen hans.

Besøket tok imidlertid en brå vending. I en bildeserie på Instagram sjokkerte hun med bilder av seg selv med en enorm og hoven blåveis.

Saken er omtalt av blant andre svenske Expressen.

«Jeg fikk et blodtrykksfall da jeg skulle på toalettet i morges. Det er hjertemedisinen min som forårsaker det noen ganger. Jeg gjorde en 'Laila' og landet på panna. Hovent, blått og hodet banker», skrev hun i innlegget og viste til TV-profil Laila Bagges (49) ulykke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.