Miami Art Week:

Sjokkerer med brystmelk-stunt

Ble fjernet av sikkerhetsvaktene etter budrunden.

KUNST: Artisten OONA hadde et noe annerledes kunstverk. Foto: Skjermdump fra Instagram
KUNST: Artisten OONA hadde et noe annerledes kunstverk. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Kunstgalleriet Art Basel i Miami var fylt til randen med tonnevis av minneverdige og tankevekkende kunstverk - men svært få var forberedt på å se en morsmelk-visning i løpet av kvelden.

Det ville kunststykke ble framført under Miami Art Week da samtidskunstneren OONA framførte kunstverket «MILKING THE ARTIST» (bokstavelig talt) sammen med Lori Baldwin foran et større publikum.

Den bisarre oppvisningen begynte med at de to kvinnelige kunstnerne snakket om å fetisjere kvinnebrystet, før Lori begynte å presse melk ut av brystet sitt.

Etter at de fikk et bud på svimlende 200 000 USD, anslagsvis 2 millioner kroner for brystmelka, ble de fjernet av vekterne på kunstgalleriet.

Kunstutstillinga inneholdt massevis av interessante utstillinger fra ulike kunstnere - inkludert en massiv skål med egg, et tekstilportrett av artistene Salt-N-Pepa, samt en fungerende minibank som offentlig rangerte folk basert på hvor mye de hadde på bankkontoen sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer