Leni Klum:

Sjokkerer med denne detaljen

Kjendisdatteras bikinibilde har fått flere til å sperre opp øynene.

KRITIKK: Leni Klum blir møtt med krass kritikk fra følgerne. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Leni Klum blir møtt med krass kritikk fra følgerne. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren har hittil vært en av de aller varmeste. Spesielt Europa er kraftig rammet av en ekstrem hetebølge, og tirsdag forrige uke ble den varmeste dagen noensinne i Storbritannia registrert med 40,2 grader.

Som følge av den stekende varmen, vil nok flere benytte sjansen til å få litt farge på kroppen. Blant dem er Leni Klum (18), datter av tidligere supermodell Heidi Klum (49) og den italienske forretningsmannen Flavio Briatore (72).

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 02.11.2015 SER DU HVEM DETTE ER?: Supermodellen gjør ingenting halvveis når det kommer til Halloween-utkledning. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Til sine 1,5 millioner følgere på Instagram delte kjendisdattera et bikinibilde av seg selv, mens hun tilsynelatende nøt den brennende sola. Det skriver blant andre Daily Mail.

«Litt mer enn solkysset», skrev 18-åringen til bildet, som tydelig var klar over at hun hadde tilbrakt for mye tid ute i sola.

Det er imidlertid alt annet enn bikinibildet som får følgerne til å heve øyenbryna. Nå har flere satt sinnene i kok etter bildets detalj, nemlig solskaden hun har pådratt seg.

Samtlige påpeker nemlig at Klum må huske å bruke solkrem, og at hun sender ut feil signal ved å legge ut bilder av den solbrente kroppen sin - uten at hun gjør oppmerksom på faren ved å sole seg for mye.

Flere av kommentarene lyder som følgende:

«Dette kommer fra en person som har fått fjernet tre former for hudkreft...BRUK SOLKREM!», advarer en av følgerne.

«Å kjære, bruk solkrem... Huden din er for verdifull til å skade den på denne måten», følger en annen opp.

SOLBRENT: Det er viktig å smøre seg godt for å unngå å bli solbrent om sommeren. Reporter: Christian Wehus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jo oftere du blir solbrent, jo større er sannsynligheten for å få hudkreft. Jeg anbefaler å bruke kremer med solbeskyttelsesfaktor 100», kommenterer en tredje.

En fjerde skriver:

«Siden når er folk glade for å vise fram at de har blitt brent? Hudkreften er nå på vei!!!».

Klum har hittil ikke svart på kritikken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer