Britney Spears:

Sjokkerer med «ny» stemme

Artisten viser fram gullstrupen.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at artist Britney Spears (40) for lengst har fått legendestatus av fansen. På 1990- og 2000-tallet var hun en av verdens største artister, og hun har fremdeles en solid følgerskare - som både digger popmusikken og hennes sosiale medier.

Spears ble først kjent gjennom The Mickey Mouse Club, sammen med blant andre Ryan Gosling (41), Justin Timberlake (41) og Christina Aguilera (41).

Gjennom åra har det gått rykter om at stemmene til Spears og Aguilera var så like at førstnevnte fikk streng beskjed om å endre sangstemme, ifølge Your Tango og Instagram-konto Diet Prada.

KRASJET: Her filmer Jason Alexander at han skal ha sneket seg inn på bryllupet til ekskona Britney Spears. Vis mer

Viser fram «ny» stemme

Da endte hun opp med den velkjente stemmeknekken - en stemme som har skilt seg godt ut i musikklandskapet de seineste tiåra.

Etter flere skandaler og kontroverser har imidlertid artisten satt karrieren på pause, og har ikke opptrådt siden 2018, da hun var på «Piece of me»-turnéen.

Nå gjør hun comeback - med en helt «ny» stemme, ifølge People.

  • Se videoen øverst i saken!

Det gjør hun på Instagram, hvor hun denne helga delte en video av at hun synger hitlåta «...Baby One More Time» fra 1998. Sangen ga Spears en Grammy-nominasjon, og var hennes store gjennombrudd.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer

«Dette er meg i går mens jeg vasket og sorterte klær. Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge - kanskje for lenge - og her er meg som leker meg hjemme med en annen versjon av 'Baby'» skriver hun til et innlegg, delt med 41,8 millioner følgere.

«Legende!»

40-åringen åpnet seg også om hennes årelange kamp mot vergemålet hun var underlagt. I 13 år fikk hun nemlig ikke bestemme over egen musikk, noe som førte til at hun aldri fikk gi ut den nye versjonen av hitlåta - som hun nå synger på Instagram.

I kjent stil er følgerne hennes nærmest fra seg av begeistring, hvor flere omtaler Spears som en «legende».

ANKLGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

«Dette er et pop-nødstilfelle! Vi har ventet på dette så lenge», skriver en annen.

«Jeg elsker din naturlige stemme, men jeg elsker enda mer å se deg konfortabel med å vise den til verden», følger en tredje opp.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer