«Farmen»-Halvor Sveen:

Sjokkert av grotesk funn

- Dyr skal rett og slett ikke ha det vondt, sier «Farmen»-vinneren.

RYSTET: Halvor Sveen, kjent fra «Farmen» i 2017, delte onsdag et bilde på Facebook i frustrasjon etter å ha kommet over en skadet elgkalv i veikanten. Foto: Alex Iversen / TV 2
RYSTET: Halvor Sveen, kjent fra «Farmen» i 2017, delte onsdag et bilde på Facebook i frustrasjon etter å ha kommet over en skadet elgkalv i veikanten. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var hedmarkingen Halvor Sveen (49) som stakk av med seieren i den trettende utgaven av TV 2-programmet «Farmen» i 2017. 49-åringen fikk raskt kallenavnet «Bjørnen fra Østerdalen», og gjorde sport i å tømme lungene for luft - enten om det var en arbeidsoppgave som gikk i boks eller en tvekamp som endte i hans favør.

Den tidligere «Farmen»-vinneren er fra Rendalen, og jobber til daglig som bonde og skogsentreprenør. Derfor er han ikke ukjent med å treffe på vilt i ny og ne, men onsdag ble han vitne til et grotesk syn.

For å uttrykke sin frustrasjon delte han et bilde av funnet på sin Facebook-profil. Bildet viser det ene bakbeinet til en elgkalv han hadde funnet levende på Åkrestrømmen, etter det Sveen antar er en påkjørsel. Beinet er brukket tvers av.

Det er tydelig at hendelsen har gått hardt inn på Sveen, som skriver at han blir både «oppgitt, sint og trist» over hendelsen.

- Fryktelig vondt

Til Dagbladet forteller den tidligere «Farmen»-vinneren at han var på åstedet for å hente elgkalven, og at bakbeinet var brukket helt av. Han forteller at han antar at elgkalven er blitt påkjørt, ettersom den ble funnet i veikanten - men at dette ikke er noe en kan si med full sikkerhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer