MGP-vinneren Måneskin

Sjokkert over kokain-anklage

Vokalisten i Måneskin, vinneren av Eurovision Song Contest, Damiano David, avviste i natt at han sniffet kokain da TV-bilder viste ham lene seg ned mot bordplata der bandet satt i green room.

AVVISER: - Vi er virkelig i mot narkotika, og vi har aldri brukt kokain, skrev det italienske vinnerbandet natt til søndag etter spørsmål rundt disse scenene fra finalen. Video: Eurovision Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det italienske bandet Måneskin vant årets Eurovision Song Contest med låta «Zitti e buoni ».

Det omdiskuterte videoklippet med vokalisten ble raskt spredt i sosiale medier under Eurovision-sendingen.

Klippet viser hvordan programlederen for sendingen holder på å intervjue artisten Destiny fra Malta når det italienske bandet Måneskin kommer til syne i bakgrunnen i green room i Rotterdam.

I den korte sekvenser lener Måneskins vokalist, Damiano David (22) seg fram over bordet med ansiktet langt ned mot bordplata. Samtidig dytter bandkollegaen, Ethan Torchio til ham i det som ser ut som et forsøk på å få ham til å forstå at han synes i TV-bildet.

- Knust glass

Det førte raskt til mange spekulasjoner i sosiale medier om at vokalisten sniffet kokain etter MGP-showet. Men på pressekonferansen etterpå avviste han alle anklager.

En journalist fra Aftonbladet spør om det stemmer at han tok kokain eller hva det er som faktisk skjer på TV-bildene.

- Nei. Thomas (gitarist i bandet journ.anm.) knuste et glass, sier David og peker på bandkollegaen.

- Jeg bruker ikke narkotika. Vær så snill folkens. Vær så snill ikke påstå det. Ikke noe kokain. Ikke påstå det, vær så snill, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer