«Luksusfellen»:

Sjokkert over «Luksusfellen»-respons: - Renner inn frier- og tiggerbrev

Gravide Charlotte druknet i gjeld. Sjefens håndtering av situasjonen har ikke gått upåaktet hen.

FORBLØFFET: Charlotte Warth (25), her fotografert sammen med samboeren (t.h.), meldte seg på «Luksusfellen» da de økonomiske problemene tok overhånd. Så fikk hun seg en overraskelse fra sjefen, Rune Madsen (t.v.). Reaksjonene på overraskelsen har vært enorme, ifølge hovedpersonene selv. Foto: Privat
FORBLØFFET: Charlotte Warth (25), her fotografert sammen med samboeren (t.h.), meldte seg på «Luksusfellen» da de økonomiske problemene tok overhånd. Så fikk hun seg en overraskelse fra sjefen, Rune Madsen (t.v.). Reaksjonene på overraskelsen har vært enorme, ifølge hovedpersonene selv. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til høsten er TV3-programmet «Luksusfellen» i gang med sin 19. sesong, og blant dem man får møte på i den kommende sesongen er den gravide lastebilsjåføren Charlotte Warth (25) fra Tromsø.

I helga fortalte 25-åringen sin historie til Dagbladet, om en sjef som strakk ut en hjelpende hånd da hun trengte det som mest.

I tillegg til å gi henne 25 000 kroner for å betale noen viktige regninger, tilbød bedriften Warth et lån på 185 000 kroner for å nedbetale inkassogjeld, med en rente på om lag to prosent.

Det var iTromsø som først omtalte saken.

- Aldri sett for meg

Når Dagbladet ringer Warth tirsdag formiddag, forteller hun at responsen har vært enorm etter at saken ble kjent i media.

- Jeg kunne jo kanskje tenke meg at lokalsamfunnet ville bry seg litt, men jeg hadde aldri sett for meg all denne oppmerksomheten, sier hun.

- De fleste kommentarene går på at jeg har en helt fantastisk sjef som stilte opp for meg, men jeg har også fått mange kommentarer om at jeg er tøff som har valgt å stå fram og fortelle om de økonomiske problemene mine. Det har nesten bare vært positive kommentarer. De få negative kommentarene jeg har kommet over, bryr jeg meg lite om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer