Azealia Banks:

Sjokkerte Facebook-fansen med spontanabort-melding

Hip hop-stjerna ba om hjelp - før hun snudde tvert om.

KOM MED OVERRASKENDE MELDING:  Azealia Banks skrev på Facebook at hun hadde hatt en spontanabort - før hun slettet innlegget og hevdet det var tull. Foto: NTB Scanpix
KOM MED OVERRASKENDE MELDING:  Azealia Banks skrev på Facebook at hun hadde hatt en spontanabort - før hun slettet innlegget og hevdet det var tull. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Hip hop-stjerna Azealia Banks avslørte tirsdag på sin Facebook-side at hun har mistet sitt ufødte barn etter en spontanabort.

«Jeg har akkurat hatt en spontanabort og jeg er ganske satt ut av det hele og veldig forvirret. Jeg er i sjokk og deprimert. Jeg skammer meg og føler meg som en fiasko. Har noen andre som har hatt samme opplevelse, noen gode råd om dette emnet?» skrev hun blant annet i meldingen til fansen.

Men for kort tid siden ble meldingene fjernet av hip-hop artisten.

AVSLØRTE SPONTANABORT: Azealia delte sin personlige historie med sine over 720 000 følgere på Facebook. Meldingene har siden blitt fjernet. Skjermdump fra Facebook
AVSLØRTE SPONTANABORT: Azealia delte sin personlige historie med sine over 720 000 følgere på Facebook. Meldingene har siden blitt fjernet. Skjermdump fra Facebook Vis mer

Gir støtte

Mange kom med oppmuntrende svar til «212»-sangerinnen før innleggene forsvant.

- Du er ikke en fiasko. Det er normalt å ha slike følelser etter en traumatisk hendelse, skriver en fan som kaller seg «Katie Lyth».

En halv time etter avsløringen la Azealia ut en ny melding til fansen:

«Jeg føler meg så dum, fordi jeg er vant til å ha full kontroll og i denne situasjonen så er jeg maktesløs», skriver hun blant annet.

Fjernet meldingene

Nå har imidlertid artisten fjernet innleggene.

«Sletter innleggene siden jeg ikke er den samme som jeg var for to timer siden. LOL» skriver hun nå på Facebook.

Det har ført til flere sinte tilbakemeldinger fra fansen.

Flere uttrykker også bekymring for hennes mentale helse.

- Du gjør alt for å få oppmerksomhet. Du må slutte med å oppsøke situasjoner hvor du havner i bråk, skriver en fan som kaller seg «Francisco Bruna»

Ble kastet ut fra hotellrom av Russell Crowe

Meldingene kommer to måneder etter at Azealia ble beskyldt for å ha truet filmstjernen Russell Crow på livet under en fest på et hotellrom på Beverly Hills Hotel i Los Angeles.

Øyevitner sier til TMZ at 25-åringen skal ha ledd av musikken Russell spilte. Hun skal så ha kalt 52-åringen og andre gjester for «kjedelige, hvite menn».

Så eskalerte situasjonen.

Da en gjest ba Azealia roe seg ned, skal hun ha kommet med drapstrusler.

HAVNET I KONFLIKT: I oktober skapte Azealia Banks overskrifter da hun ble beskyldt for å ha laget så mye bråk på en fest at hun ble kastet ut fra rommet til Russell Crowe. Foto: Scanpix
HAVNET I KONFLIKT: I oktober skapte Azealia Banks overskrifter da hun ble beskyldt for å ha laget så mye bråk på en fest at hun ble kastet ut fra rommet til Russell Crowe. Foto: Scanpix Vis mer

- Dere hadde elsket det om jeg knuste glasset mitt, stakk dere i halsen og blod hadde sprutet over alt som fra noe Tarantino-greier, tordnet det fra stjernen, og ordet «nigger» skal ha blitt brukt flere ganger.

Da fikk den Oscar-vinnende skuespilleren nok ifølge TMZ. Han tok tak i rapperen, løftet henne opp med kraft og bar henne ut av hotellrommet. Deretter skal vakter fra hotellet ha eskortert stjernen vekk fra området.

Avviste anklagene

Selv har hun en helt annet oppfatning av situasjonen. På sin Facebook-side skrev hun ifølge Dazed Digital at Russell spyttet på henne.

- Jeg dro på en fest i Russells hotellsuite, der han kalte meg en neger, han kvelte meg, kastet meg ut og spyttet på meg, hevder 25-åringen.

- I går natt var en av de vanskeligste kveldene å få søvn på som jeg noensinne har hatt, fortsatte hun.