«Farmen»-deltakere Camilla Cox Barfot og Halvor Sveen:

Sjokkerte med ulveprotest: - Får være ditt valg

Det utspilte seg dramatiske scener på den røde løperen.

ULVESTUNT: Deltaker fra fjorårets «Farmen»-sesong Camilla Cox Barfot hadde kledd seg med et politisk budskap på den røde løperen i forkant av årets Gullruten-utdeling. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN (Dagbladet): Det var god stemning da årets nominerte tv-fjes trasket ned den røde løperen i forkant av den etterlengtede Gullruten-utdelingen. Alt som kunne krype og gå av norske kjendiser var til stede, også våre nye og folkekjære «Farmen»-fjes.

Halvor Sveen (47) stakk som kjent av med seieren i forrige sesong av den ordinære utgaven av serien, og det har på ingen måte vært stille rundt hedmarkingen. Han har blant annet bemerket seg stort for sitt engasjement i ulvedebatten, der han mener at det bør være lov å skyte ulv i Norge.

Naturlig nok er ikke alle på samme side av spekteret som Sveen. Dyrevernsforkjemper Camilla Cox Barfot, som var med i samme sesong, har en helt annen mening.

- Ditt valg

«Farmen» er nominert, og begge realityprofilene troppet derfor opp på løperen. Cox Barfot ønsket derimot å sørge for et varig inntrykk, og spesielt på Sveen.

  • Se video øverst i artikkelen!

- Ja, det får være ditt valg, sa han da så T-skjorta.

Cox Barfot hadde sitt å si om stuntet.

- Vi driver med en utrydningspolitikk med ulven som jeg er sterkt uenig med. Da jeg skulle møte opp her med Halvor, som er to som stanger imot hverandre, måtte jeg få lov til å gjøre dette stuntet, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer