Elton John:

Sjokkerte på scenen

Publikum fikk en uventet opplevelse under legendens konsert.

KASTET KLÆRNE: 79 år gamle Ian «Molly» Meldrum hadde plutselig ikke på seg buksa da han sto ved siden av superstjerna Elton John. Video: Twitter. Vis mer
Publisert

Fredag gikk musikklegenden Elton John (75) på scenen i Melbourne i anledning hans episke Farewell Yellow Brick Road-turné.

Underveis i konserten benyttet John sjansen til å takke en gammel venn.

Musikkanmelder Ian «Molly» Meldrum (79) befant seg nemlig blant publikum da artisten tok til orde for å hylle ham fra scenen. Det skriver australske News.

- Han er helt ærlig en nasjonalskatt. Jeg vil takke ham for all kjærligheten og lojaliteten han har vist meg gjennom åra. Jeg elsker deg, sa John.

Meldrum dukket deretter opp på scenen slik at de sammen kunne framføre en versjon av «The Bitch Is Back».

VEKKER OPPSIKT: Norske Julie Lorentzen fikk oppslag i den britiske tabloidavisa The Sun på grunn av rumpa si. Video: Tiktok / julieevlorentzen Vis mer

Det ble utdelt både klemmer og kyss mellom de to mennene på scenen. Det var derimot en ting som skjedde som trolig ikke var planlagt.

Meldrum, som sto ved Johns piano, dro ned buksa og viste fram rumpa til alle de frammøtte, hvor mange benyttet anledningen til å forevige øyeblikket.

Duoen har vært venner i mange år, men det har ikke vært uten problemer. De har blant annet hatt en feide seg imellom som varte i hele sju år.

Elton skal ha kuttet Meldrum ut av livet sitt etter et kontroversielt intervju i august i 2012 på «Sunday Night». Der ble det vist et opptak av sangeren som beskriver Madonna som et «mareritt» og en «stripper».

Under det de trodde var en off-record-samtale langet John ut mot «The Queen of Pop» og sa blant annet at hun hadde vært «forferdelig» mot Lady Gaga, som er gudmor til sønnen Zachary (12).

- Hun er et mareritt. Unnskyld, men karrieren hennes er over - det kan jeg fortelle deg. Turneen hennes har vært en katastrofe, og det kunne ikke skjedd med en større idiot.

GJØGLER: Da Astrid Smeplass gjestet Bianca Ingrossos talkshow, dro hun en vits som ikke falt helt i smak hos våre svenske naboer. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Hvis Madonna hadde hatt litt sunn fornuft, ville hun ha laget ei plate som «Ray of Light», holdt seg unna dansegreiene og bare vært en fantastisk popsanger. Men nei da, hun måtte bevise at hun var som … og hun ser ut som en jævla tivolistripper, raste «Hold Me Closer»-sangeren.

John skal ha ment det var Meldrums feil at opptaket ble sendt på TV, noe han selv har benektet. De skal imidlertid ha blitt venner igjen i 2019.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer