«Linni søker drømmeprinsen»:

Sjokkerte: - Skuffet

Mandag kveld tok Linni Meister et svært vanskelig valg i finalen av «Linni søker drømmeprinsen».

FINALE: Det er endelig duket for finale i «Linni søker drømmeprinsen». Hvem ender opp med å stikke av med hjertet til Linni Meister? Video: Luna Lea/Discovery+. Reporter: Jonas Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom elleve episoder av «Linni søker drømmeprinsen» har spente TV-seerne fått følge Linni Meisters (36) datingreise. Det har vel å merke ikke bare vært en dans på roser, og det har også oppstått flere tårevåte øyeblikk under seriens gang.

I mandagens finale ble det imidlertid avslørt at Linni står igjen som singel - etter at hun valgte å sende hjem både Birger Heimdal (28) og Joakim Johansen-Asprusten (39).

Valget kom riktignok som en overraskelse for begge frierne.

- Ble litt skuffet

Når Dagbladet slår på tråden til Heimdal kan han fortelle nærmere om hvordan han opplevde opptakten til finalen.

- Jeg følte jo at det begynte å åpne seg litt mer for følelser. Vi hadde en veldig fin date hvor vi var litt tettere på hverandre og litt mer intime. Så jeg følte meg ganske lettet etter den daten, selv om Joakim selvfølgelig var i bakhodet, forteller han.

Videre legger ikke Heimdal skjul på at han imidlertid raskt skjønte at Linni ikke kom til å velge ham da alt kom til stykket.

- Jeg følte at jeg hadde fått tydelige signaler fra henne, men da jeg så at hun satt der så var «viben» helt annerledes. Så jeg skjønte egentlig utfallet med en gang jeg så henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer