Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Andreas Nørstrud:

Sjokkerte tv-seerne i 2012. Nå blir «Farmen»-Andreas tvillingpappa

- Det blir en jobb å skaffe en mann til disse jentene om 15 til 20 år.

BLIR FAR IGJEN: Den tidligere «Framen»-deltakeren og Gullruten-vinneren Andreas Nørstrud venter tvillinger med kona Maren. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
BLIR FAR IGJEN: Den tidligere «Framen»-deltakeren og Gullruten-vinneren Andreas Nørstrud venter tvillinger med kona Maren. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helga kunne TV 2 programmet «God kveld Norge» bekrefte at den tidligere «Farmen»-deltakeren Andreas Nøstrud (33) og kona Maren Andrea Nørstrud (22) venter tvillinger.

Fra før av har paret tre jenter, mens Andreas har en sønn fra et tidligere forhold.

Dermed kan den tidligere «Farmen»-deltakeren glede seg over å bli seksbarnsfar i løpet av høsten, avslører han.

- Vi er veldig glade og fornøyde. Vi ser frem til å få flere barn. Det er artig at fruktbarheten fungerer, uttaler han til TV 2, og legger til:

- Det blir travle år fremover, så jeg blir ikke arbeidsledig. Det blir en jobb å skaffe en mann til disse jentene om 15 til 20 år.

Kontroversiell

Gjennom deltakelsen i realityprogrammet «Farmen» i 2012, fikk Andreas mye oppmerksomhet rundt sitt konservative kvinne- og homofilisyn, og sine kontroversielle uttalelser.

I 2013 kunne Se og Hør avsløre at 33-åringen fra Tuddal i Telemark hadde funnet sin store kjærlighet, og at han allerede har fridd.

- Jeg hadde beiset og gikk i arbeidsklær. Etter hvert tok jeg henne til side, og spurte om hun ville leve et liv med meg. Jeg kjente at hjertet slo litt raskere, men jeg la ikke så mye innsats i det ytre, sa han til Se og Hør om frieriet den gang.

Kort tid etter giftet han seg med sin 11 år yngre kjæreste, og noen måneder etter kunne Se og Hør avsløre at de ventet sitt første barn sammen.

- Kona sin oppgave

Som 16-åring sto Maren fram i Fredriksstad Blad sammen med sin mor og fortalte om en tøff ungdomstid preget av alkohol og narkotika. Det hører imidlertid fortida til, og for den konservative «Farmen»-deltakeren var det ikke det han la mest vekt på i valg av kone.

- Det gjør meg ingenting. Alle gjør valg i livet som ikke er bra, og det viktigste for meg er at jenta er ren. Hun dummet seg ut da, men det er ingen krise nå, sa han til ukebladet.

FARMEN-VINNER: Ingvild Skare Thygesen ble hyllet av en pelskledd Andreas Nørstrud på finalefesten. Video: Øistein Norum Monsen. Vis mer Vis mer

Siden den gang har det stort sett vært stille fra den omstridte «Farmen»-deltakeren - helt til han i 2016 nok en gang skapte overskrifter, etter enda en kontroversiell uttalelse i et intervju med «God kveld Norge».

For mens kona fortalte at hun av og til synes det var slitsomt med to små i hus - og spesielt på nattestid – skjøt Nøstrud inn at det slett ikke var slitsomt for han.

- Jeg sover for meg selv. Jeg synes det er hennes oppgave å ta vare på ungene, sa 33-åringen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!