«Skal vi danse»:

Sjokkexit: Ute etter brudd

Iselin Guttormsen har tidligere vært plaget med skade. Nå er hun ute av «Skal vi danse».

BRUDD: Iselin Guttormsen danset med brudd i ankelen på premieren av «Skal vi danse». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): For få uker siden, i forkant av «Skal vi danse»-premieren, kunne sexolog og influenser Iselin Guttormsen (34) avsløre overfor Dagbladet at hun hadde pådratt seg dobbeltsidig senebetennelse som strakk seg oppover leggen.

Den gang avslørte Guttormsen at hun overhodet ikke hadde noen planer om å trekke seg fra konkurransen. Lørdag kveld kommer imidlertid den triste nyheten om at hun nå er ute av «Skal vi danse» etter brudd i foten.

- Jeg har brukket ankelen som et resultat av overbelastning, et klassisk tretthetsbrudd. Medisinske fagfolk er enige om at jeg ikke kan fortsette å danse. Alternativet hadde vært én dans til, men da ende opp med varige mén, forteller Guttormsen nå.

- Ikke noe valg

Hun forklarer at det akkurat nå føles som om hun har kjærlighetssorg.

- Jeg har grått siden jeg fikk beskjeden, legger hun til.

Hun beskriver hendelsen som å gjøre seg klar til bryllup, og så ende opp med å ikke få lov. Hun fikk imidlertid en sending på parketten, og beskriver deltakelsen som en drøm.

- Jeg ønsker av hele mitt hjerte at jeg kunne fortsette. Sånn sett er det deilig at dette ikke er en avgjørelse som jeg selv måtte ta, men noe fagfolk har sagt at jeg må. Da har jeg ikke noe valg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer