Fjorårets kjendis-snakkiser:

Sjokkøyeblikkene: - Skjer dette på ekte?

Dagbladets kjendisredaksjon kårer: Disse øyeblikkene husker vi best fra 2019.

HAR SATT AVTRYKK: Petter (56) og Gunhild Stordalen (40), «Ex on the beach»-deltakere, og «Skal vi danse»-vinner Alexander Hetland (36) gjorde alle inntrykk på oss, og sørget for store overskrifter, gjennom året som gikk. Vi har oppsummert kjendis-snakkisene fra 2019. Foto: NTB Scanpix
HAR SATT AVTRYKK: Petter (56) og Gunhild Stordalen (40), «Ex on the beach»-deltakere, og «Skal vi danse»-vinner Alexander Hetland (36) gjorde alle inntrykk på oss, og sørget for store overskrifter, gjennom året som gikk. Vi har oppsummert kjendis-snakkisene fra 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

DEL 2: Nok et begivenhetsrikt underholdningsår er forbi, og gjett om vi har hatt mye å snakke om! En prinsesse som fant sin «sjaman», en overgrepsdømt, død millardær, en kongelig konfirmasjon, mer skandale-tv og enda flere sjokkoverskrifter fra Hollywood.

Idet vi skulle ta pennen fatt for å gi deg våre personlige «Åh faen, hva skjedde nå?»-øyeblikk, skjedde imidlertid det som som skulle gjøre størst og dypest inntrykk på oss alle.

For det er ingen tvil om Ari Behns bortgang, en rystende nyhet som traff Norges befolkning sent første juledag, står igjen som det vi snakket mest om i 2019. Ingen var forberedt på 47-åringens valg om å avslutte livet, og budskapet sendte en hel nasjon inn i sjokkmodus. Familiens åpenhet sørget samtidig for en ny, og helt nødvendig debatt omkring psykisk helse.

Ikke minst ga det oss en påminnelse om, som eldstedatter Maud Angelica (16) også trakk fram i sin modige tale til pappa, at vi må tørre å snakke høyere om ting som er vanskelig, og huske å ta vare på hverandre. Vi minnes Aris fargerike personlighet og rause vesen, og sender våre tanker til familien i tiden som kommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer