Jon Olsson:

Sjokksum: - En snakkis

Punget ut 350 000 kroner for én time.

BLADDE OPP?: Jon Olsson har foreløpig ikke kommentert hendelsen. Her med ekskona Janni Delér. Foto: Skjermdump Instagram
BLADDE OPP?: Jon Olsson har foreløpig ikke kommentert hendelsen. Her med ekskona Janni Delér. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste har vært der: Du er på dansegulvet på nattklubben og lever ditt beste liv, fram til stengetid. Lysene går på og mengder med mennesker blir bedt om å forlate stedet.

En slik situasjon skal den svenske influenseren Jon Olsson (40) ha havnet i da han festet med hundretalls mennesker på strandklubben Kallis i Visby på fredag.

SVIMLENDE SUM: Oscar Westerlin røper hvor mye penger han og gjengen i «Kontoret» brukte på videoen i Abu Dhabi, kiel og Paris. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Oscar Westerlin / Tiktok. Vis mer

Olsson tok dermed grep, og bladde opp 350 000 kroner for at strandklubben skulle holde åpent én time lenger.

- Ble en snakkis

Overfor svenske Expressen uttrykker Victoria Wiklund stor glede overfor influenserens raushet.

- Stemningen var fortsatt på topp, så en time ekstra var jo luksus, sier Wiklund, som var til stede på fredag.

- Det ble en snakkis. Alle snakker om det.

Klubben, som hadde «White Party»-tema denne dagen, stenger vanligvis klokka seks.

Flere kilder forteller derimot avisa at Olsson bladde opp 350 000 kroner, og dermed kunne festdeltakerne danse videre til klokka ble sju.

TAR AV: «Onlyfans», en plattform der brukere tjener penger på dristige bilder og videoer, har blitt levebrødet til tusenvis av mennesker. Vi har snakket med ekteparet Amanda Bredén og Max Schact, som ligger helt i toppsjiktet på «Onlyfans» i Skandinavia. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / SVT Vis mer

Olsson har ikke besvart Expressens henvendelser.

Kristian Acar, underholdningssjef og creative director i Mister French-gruppen som eier strandklubben, bekrefter hendelsen.

- Vi hadde åpent en time ekstra på fredagen. En person kjøpte den, det var en spontan idé. Han ville by gjestene på en ekstra time, det har aldri skjedd før, sier Acer til Expressen.

Han forteller at Olsson var til stede, men ønsker ikke å si om det var influenseren som bladde opp. Olsson har selv delt bilder fra strandklubben på Instagram, men ikke kommentert ryktene.

Selv om giverens identitet foreløpig ikke er offisielt bekreftet, takker flere Olsson i kommentarfeltet.

«Takk for den ekstra tida, mann!», skriver en følger.

«Takk for en time til», skriver en annen og legger ved en hjerte-emoji.

«Ex on the beach»-deltakerne Sandra Fjeldberg og Cristian Brennhovd havnet i søkelyset etter at de startet en litt spesiell vipps-innsamlig på en live-sending på Instagram. Vis mer

Stor følgerskare

Olsson er en tidligere alpinist og har vunnet flere konkurranser, deriblant X-Games i 2008 og 2011 og US Open i 2007. Han er også deleier i det populære merket Douchebags, ifølge DN.

Han har også bygget seg en stor følgerskare på flere sosiale medier, og 40-åringen har 1,53 millioner abonnementer på YouTube.

Olsson var fram til i fjor gift med influenser Janni Delér (33). De har to barn sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer