Sjørøver-Atle stakk av med seieren

Slo «Skal vi danse»-knockout på Kari Traa.

(Dagbladet): Etter flere ukers slit på danseparketten kunne Atle Pettersen (22) i kveld heve «Skal vi danse»-pokalen.

- Skal feste til morgenkvisten Det er en strålende fornøyd vinner Dagbladet snakker med like etter at seieren er innkassert.

- Nå har jeg det veldig, veldig bra. Dette er helt sinnssykt, sier han.

- Hvordan skal dere feire?

- Nå skal vi få lokket av pokalen og fylle den med masse champagne. Vi skal feste til langt ut på morgenen, sier en strålende fornøyd sjørøver til Dagbladet.

Skal tatovere «Skal vi danse» Atle har tidligere sagt at han ville tatovere «Skal vi danse»-logoen dersom han vant og lover å holde løftet.

- Jeg skal tatovere den på leggen, sier han til Dagbladet.

Se bilder fra Atles tid i «Skal vi danse» øverst i saken.

Var usikker på seier På forhånd var Pettersen slett ikke sikker på at han skulle vinne.

- Jeg vet ikke om jeg vinner. Andreplass eller seier, det spiller ingen rolle nå. Jeg er fornøyd med innsatsen og med det jeg har fått til, sa han til Dagbladet etter å ha fullført sine tre danser.

Artisten fikk full pott av dommerne to av tre ganger og ledet med tretten poeng på konkurrenten Kari Traa før seerstemmene ble talt opp.

Var favoritt Nå kan Pettersens dansepartner Marianne Sandåker trolig vente seg en behagelig kveld.

- Hvis jeg vinner må det jo feires. Da skal jeg bære Marianne på gullstol hele kvelden. Det blir nok litt mer hæla i taket da, sa han.

Pettersen har vært blant favorittene gjennom store deler av dansekonkurransen og har aldri måttet ut i en såkalt danseduell.