Fridtjov Såheim:

Skadd på hyttetur: - Uflaks

Skulle spille i årets oppsetning av Peer Gynt. Slik ble det ikke.

UFLAKS: Den erfarne skuespilleren måtte trekke seg fra Peer Gynt-oppsetningen etter et uhell på hyttetur. Foto: Espen Solli
UFLAKS: Den erfarne skuespilleren måtte trekke seg fra Peer Gynt-oppsetningen etter et uhell på hyttetur. Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid ting går helt som planlagt, noe den norske skuespilleren Fridtjov Såheim (53) nylig fikk erfare. Han er kjent for roller i serier som «Rådebank», «Lillyhammer» og «Atlantic Crossing».

53-åringen skulle opprinnelig spille flere roller i dette årets oppsetning av stykket Peer Gynt på Gålå, sammen med blant andre Pål Christian Eggen, som spiller rollen som Peer Gynt.

Slik ble det imidlertid ikke.

- Uflaks

Den erfarne skuespilleren forteller til Dagbladet at han nylig var ute og gikk tur på en fjellsti - i sandaler. Beinet havnet i et hull og vrikket seg, og nå er altså leggbeinet brukket.

- Jeg hadde et litt kjedelig uhell. Jeg har bare tenkt at det rett og slett var uflaks.

Det resulterte i gips i to uker. Nå har han også fått en skinne på beinet, noe han forklarer fungerer bra.

- Jeg humper rundt og nå funker det igjen. Jeg skal på jobb igjen på Nationalteatret på tirsdag, så det var jo flaks i all uflaksen.

53-åringen forteller også at de egentlig hadde en plan om at han skulle gjennomføre stykket i rullestol, men fant fort ut at det var best for alle parter om en ny skuespiller fikk gjennomføre i stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer