Iselin Guttormsen:

Skadet før premieren: - Påvirker meg mye

Iselin Guttormsen har pådratt seg skade og burde hvile. Det er lettere sagt enn gjort.

SKADE: Iselin Guttormsen røper selv at hun er skadet. Foto: Morten Eik/Se og Hør
SKADE: Iselin Guttormsen røper selv at hun er skadet. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka kunne youtuber Dennis Vareide (31) fortelle at han hadde pådratt seg en selvforskyldt skade før lørdagens «Skal vi danse»-premiere.

Nå viser det seg imidlertid at den intensive dansinga ikke bare har påvirket Vareide, men også influenser og sexolog Iselin Guttormsen. På Instagram har hun nemlig vist fram en vond ankel, og nå utdyper hun hva som har skjedd overfor Dagbladet.

- Den påvirker meg mye. Jeg har ennå ikke fått fullført parkettprøvene, så premieren blir nok første gang jeg danser hele dansen med høye hæler, forteller hun.

- Ganske hanglende nå

Ifølge Guttormsen har hun pådratt seg en dobbeltsidig senebetennelse som strekker seg oppover leggen. Hun forteller at det dreier seg om overbelastning i forbindelse med dansetrening.

TRENGER HVILE: Iselin Guttormsen vil gi alt i konkurransen, men trenger også å hvile den vonde ankelen. Foto: Privat
TRENGER HVILE: Iselin Guttormsen vil gi alt i konkurransen, men trenger også å hvile den vonde ankelen. Foto: Privat Vis mer

- Det gjør mye med dansingen. Jeg tør ikke gi alt. Jeg skal danse jive og der må man jo gi alt for å treffe takten riktig, men jeg føler meg ganske hanglete nå, forteller hun, og fortsetter:

- Jeg satser på at jeg er så høy på adrenalin på lørdag at jeg ikke merker noe til det.

BLOGGERNE: Iselin Guttormsen er nytt tilskudd til denne sesongen av «Bloggerne» på TV 2. Hun studerer sexolog og bruker Instagram til å fremme vanlige kropper og sex. Det synes ikke bildetjenesten noe om. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

Trekker seg ikke

Influenseren får i dag tett oppfølging, og trenger i utgangspunktet bare å hvile ankelen det er snakk om. Det er imidlertid ikke så lett å ligge på latsida når hun nå er med i TV 2-konkurransen.

- Jeg skal klare å gjennomføre. Koreografien kan jeg jo, men jeg får ikke terpet på den slik som jeg burde, forklarer hun.

En liten positiv ting oppi det hele er imidlertid at på første parkettprøve merket Guttormsen at hun har fokus på smertene, og derfor ikke stresser med tanken på at salen skal fylles med publikum.

- Har du vurdert å trekke deg på grunn av skaden?

- Absolutt ikke. Jeg skal gi alt og den foten skal teipes opp, forsikrer hun.

AKTUELL: Simon Nitsche, sportsanker i TV 2, er klar for «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

- Veldig nervøs

Iselin Guttormsen er i tillegg til å være med i danseprogrammet denne høsten, programleder i en av Norges mest populære podkaster, nemlig «G-Punktet». Her inviterer hun kjente gjester for å snakke om sex og samliv, og alt mulig annet av tabubelagte temaer.

Guttormsen var i vår aktuell som en av deltakerne i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», og er også en av stjernene i «Bloggerne».

- Jeg er veldig nervøs, men mest av alt så gleder jeg meg veldig, veldig masse. Jeg prater veldig mye om seksualitet og sensualitet, men nå skal jeg være det på parketten - og det er to vidt forskjellige ting, sa hun da det nylig ble kjent at hun er blant kjendisene i «Skal vi danse».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer