Iselin Guttormsen:

Skadet før premieren: - Påvirker meg mye

Iselin Guttormsen har pådratt seg skade og burde hvile. Det er lettere sagt enn gjort.

SKADE: Iselin Guttormsen røper selv at hun er skadet. Foto: Morten Eik/Se og Hør
SKADE: Iselin Guttormsen røper selv at hun er skadet. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka kunne youtuber Dennis Vareide (31) fortelle at han hadde pådratt seg en selvforskyldt skade før lørdagens «Skal vi danse»-premiere.

Nå viser det seg imidlertid at den intensive dansinga ikke bare har påvirket Vareide, men også influenser og sexolog Iselin Guttormsen. På Instagram har hun nemlig vist fram en vond ankel, og nå utdyper hun hva som har skjedd overfor Dagbladet.

- Den påvirker meg mye. Jeg har ennå ikke fått fullført parkettprøvene, så premieren blir nok første gang jeg danser hele dansen med høye hæler, forteller hun.

- Ganske hanglende nå

Ifølge Guttormsen har hun pådratt seg en dobbeltsidig senebetennelse som strekker seg oppover leggen. Hun forteller at det dreier seg om overbelastning i forbindelse med dansetrening.

- Det gjør mye med dansingen. Jeg tør ikke gi alt. Jeg skal danse jive og der må man jo gi alt for å treffe takten riktig, men jeg føler meg ganske hanglete nå, forteller hun, og fortsetter:

- Jeg satser på at jeg er så høy på adrenalin på lørdag at jeg ikke merker noe til det.

Trekker seg ikke

Influenseren får i dag tett oppfølging, og trenger i utgangspunktet bare å hvile ankelen det er snakk om. Det er imidlertid ikke så lett å ligge på latsida når hun nå er med i TV 2-konkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer