Tone Damli:

Skadet seg: - Dårlig timing

Det ble en trøblete start på artistens sommerferie.

SKADET SEG: Tone Damli skulle nyte sommerferien i Italia med familien, men endte opp med å skade seg. Foto: Skjermdump Instagram
SKADET SEG: Tone Damli skulle nyte sommerferien i Italia med familien, men endte opp med å skade seg. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommermånedene er i gang for fullt, og flere reiseglade nordmenn har vendt snuten sørover for å nyte varme feriedager i utlandet.

Blant dem er artist Tone Damli (34), som for tida ferierer i idylliske Italia sammen med kjæresten Markus Foss (39) og deres to barn. Det har imidlertid ikke gått helt knirkefritt, da hun endte opp med å skade seg rett før avreise.

- Dårlig timing

Tirsdag vekket 34-åringen oppsikt på Instagram, hvor hun delte et bilde av seg selv sittende i en rullestol.

«Nydelig vorspiel til familieferie i Italia dette da», skrev hun i innlegget til følgerne sine, og forsikret at hun ikke opplevde brudd i ankelen.

Hun tagget også kjæresten Markus Foss (39) og beklaget for at han må bære alt under reisen, mens hun er den som er «ubrukelig» og går på krykker.

I en SMS til Dagbladet forklarer Damli hva som var årsaken til at hun skadet ankelen.

- Det skjedde da jeg skulle gå om bord i båten med Marlon i armene, så jeg tråkket først ned på benken og deretter ned på dørken der jeg landet feil, og tråkket kraftig over, forteller hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer