Anne Lindmo:

Skadet seg i skiløypa

Den folkekjære programlederen pådro seg en lett hjernerystelse etter en skitur.

GIKK GALT: Da Anne Lindmo skulle stå på ski forrige helg gikk det ikke helt etter planen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
GIKK GALT: Da Anne Lindmo skulle stå på ski forrige helg gikk det ikke helt etter planen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste ukene har det vært fint vær, og flere har kastet seg rundt for å ta seg en skitur i de gode forholdene. Forrige helg meldte imidlertid Aftenposten at løypene i Oslo-marka kunne være harde og isete, og Skiforeningen ba derfor langrennsløperne om å være forsiktig.

En av mange som valgte å ta skia fatt forrige helg var programleder Anne Lindmo (50). Skituren gikk derimot ikke helt smertefritt, da den folkekjære programlederen pådro seg en lett hjernerystelse.

Det kommer fram i dagens episode av podkasten «Lindmo og Co». I podkasten utdyper Lindmo, som spiller inn podkasten sengeliggende hjemme, hvordan skiulykken fant sted.

Merket at noe var galt

Lindmo forklarer at hun sto over en bakke som hun beskriver som veldig bratt og som liknet på en slags halfpipe ettersom så mange hadde kjørt nedover den.

- Så vet jeg ikke helt hva som skjedde, men jeg tror jeg kjørte på en stein og så falt jeg på rumpa. Der har jeg gudskjelov ganske god «padding», så da bare ristet jeg det av meg tre ganger, reiste meg opp, lo beskjemmet og så fortsatte jeg, sier hun i podkasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer