Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Skadet seg stygt i fallulykke

Nå har Kathrine Fredriksen (26) fått spesialdesignede Swarowski-krykker.

OPPTATT AV MOTE:  Kathrine Fredriksen er ofte å se på Oslo Fashion Week. Nå har hun fått spesialdesignede krykker etter at hun brakk beinet i en fallulykke.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
OPPTATT AV MOTE: Kathrine Fredriksen er ofte å se på Oslo Fashion Week. Nå har hun fått spesialdesignede krykker etter at hun brakk beinet i en fallulykke. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer

||| John Fredriksens datter, milliardærarvingen Kathrine Fredriksen (26), skadet seg stygt da hun falt ned trappa hjemme på Bygdøy for en drøy måned siden.

- Jeg falt skikkelig, og det var veldig vondt. Heldigvis blir det helt bra igjen. Jeg må bare ta tiden til hjelp, sier Fredriksen til dagens VG.

Hun brakk ankelen på tre steder i fallet.

Fredriksen måtte ligge i to uker på Diakonhjemmet etter fallet, og må nå gå med krykker i ytterligere to måneder. Men om ikke annet har hun fått spesialdesignede krykker fra London.

Krykkene er prydet med Swarovski-krystaller, og er også merket med arvingens initialer.

- Da jeg først fikk vite at jeg måtte gå med krykker i tre måneder bestemte jeg meg for at jeg i alle fall ville ha de kuleste krykkene som er å få tak i, sier hun.

Kathrine Fredriksen har en bachelorgrad i business management, og i fjor fikk hun jobb som pappas høyre hånd i rederiet Frontline.

Både Kathrine og tvillingsøsteren Cecilie er bosatt i London.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media