Camilla Läckberg:

- Skaff deg din egen stil, Meghan

Den svenske forfatteren med humoristisk spark til den britiske hertuginnen.

ARTIG SPØK: Camilla Läckberg får folk til å le av humoristisk bilde på Instagram der hun hevder hertuginne Meghan har stjålet stilen hennes. Foto: NTB Scanpix
ARTIG SPØK: Camilla Läckberg får folk til å le av humoristisk bilde på Instagram der hun hevder hertuginne Meghan har stjålet stilen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tida er «alles» øyne rettet mot hertuginne Meghan (37) som sammen med prins Harry (34) venter sitt aller første barn om kort tid.

Bilder av den voksende magen blir stadig delt i internasjonal presse, og gravidantrekkene til den vordende moren har fått mye oppmerksomhet.

Dette har også den svenske kritikerroste forfatteren, Camilla Läckberg (44), fått med seg. Onsdag delte hun et humoristisk stikk til Meghan der hun på morsomt vis anklager hertuginnen for å stjele stilen hennes.

- Man synes jo at prinsesse Meghan kan finne sin egen gravidstil uten å stjele min, skriver hun til et bilde på Instagram der hun sammenlikner seg selv med hertuginnen.

Lik kjole

Bildet Läckberg har lagt ut av Meghan, er tatt i midten av januar under premieren av teateroppsettingen Cirque du Soleil i London.

Der ankom 37-åringen i en lekker glitrende, blå kjole sammen med sin ektemann og kjolevalget hennes fikk raskt mye oppmerksomhet i pressen.

Ifølge Läckberg og det svenske nettstedet Hänt, var Meghan imidlertid ikke den første til å gå i kjolen - og det er nettopp dette Läckberg gjør et humoristisk pek ut av nå.

Da forfatteren selv gikk gravid for snart tre år siden, troppet nemlig hun også opp i en nesten identisk kjole.

- Du er dronninga

Det artige innlegget til Läckberg har fått flere til å sette kaffen i halsen, og mange hyller 44-åringen for sitt morsomme spark mot hertuginnen.

- Ok, Meghan er hertuginne, men du er dronninga, skriver en.

- Du er en prinsesse på alle mulige måter, skriver en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

LEKKER: Meghan strålte ved siden av ektemannen i januar. Foto: NTB Scanpix
LEKKER: Meghan strålte ved siden av ektemannen i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Sannheten er at den eneste kongelige på dette bildet er Läckberg, lyder en tredje kommentar.

Flere har altså på humoristisk vis hengt seg på svenskens spøk, som i skrivende stund har fått over 14 000 likerklikk.

Camilla Läckberg er ikke kjent for å gå stille i gatene og har blant annet måtte stå i flere stormer hva gjelder oppdragelsen av sine barn.

Saken fortsetter nedenfor.

Kritikk om barna

I 2017 slo blant annet forfatteren hardt tilbake mot kritikken mot henne.

Den gang i forbindelse med et MMA-oppgjør mellom hennes 13 år yngre ektemann, Simon Sköld (31) og norske Kim «Kimbo» Tinghaugen (29). Kampen ble sendt på direktesendt TV.

Da Sköld «knocket» ut Tinghaugen, fanget kameraene opp Läckberg som gråt i ekstase på sidelinja - men det var riktignok ikke dét som fikk seerne til å se rødt.

Med seg hadde nemlig Läckberg barna for å se på kampen.

MMA, eller Mixed Martial Arts som det heter, er en type kampsport som tillater både slag og spark mot kropp og hode, både stående og på bakken.

Ifølge den svenske avisa Expressen har kampsporten i en årrekke blitt anklaget for å være «for brutal», og mange av våre naboer i Sverige har også diskutert om det bør være en aldersgrense for slike arrangementer.

I den anledning gikk flere hardt ut mot Läckberg lot barna få ta del på arrangementet.

Saken fortsetter nedenfor.

- TJUKK DAME: Da Hertuginne Meghan av Sussex besøkte et eldresenter onsdag, kom en av beboerne med en kommentar som har fått mye oppmerksomhet. Video: NTB Vis mer

- For brutalt

- Elskede barn, klarer han å se på dette?, skrev en under et av bildene Läckberg la ut på Instagram den gang.

- Hvor mye forstår et barn av en kamp hvor det slåss og blir blodig? De oppfatter ikke dette på samme måte som voksne. Har dere ikke fått med dere at man ikke burde ha med barn på slike kamper? skrev en annen.

Dette fant imidlertid ikke den svenske forfatteren seg i.

- De har fått være med på alle kamper som har vært i Stockholm. Og for oss har det vært en selvfølge at det er noe vi gjør som familie. Ungene elsker Simon, og ønsker å være med. De synes ikke at det er ubehagelig, svarte hun på Instagram, og la til at Sköld har fortalt og snakket mye om sporten med barna.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer