Isabella Löwengrip:

Skaffet luksusbolig - nå tvinges hun til å forlate USA

- Jeg får gjøre maks ut av dagene jeg har igjen i New York.

BLEMME: Den svenske bloggeren og forretningskvinnen Isabella Löwengrip avslørte nylig at hun har sikret seg drømmeleiligheten i New York. Nå må hun endre planene. Foto: NTB Scanpix
BLEMME: Den svenske bloggeren og forretningskvinnen Isabella Löwengrip avslørte nylig at hun har sikret seg drømmeleiligheten i New York. Nå må hun endre planene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske bloggeren og gründeren Isabella Löwengrip (28) kunne nylig avsløre at hun har funnet drømmeleiligheten i New York.

28-åringen er i ferd med å utvide selskapet sitt Löwengrip Invest, og har dermed hatt behov for å sikre seg en base i verdensmetropolen. Tidligere i sommer slo bloggeren til på en luksusleilighet på Manhattan.

Nylig delte 28-åringen et glimt av boligen, som nærmere bestemt er lokalisert på Upper East Side.

Ifølge Nyheter24 er leien er på den nette sum av 145 000 svenske kroner i måneden. Prisen skal forsvare et toppmoderne hjem bestående av tre soverom, tre bad, og en vinkjeller - fordelt over 185 kvadratmeter.

- Skal feire

Foruten en magisk utsikt over byen, har bloggeren også tilgang på et treningsrom, spa og innendørsbasseng i bygget.

- Jeg er så glad! Endelig er leiligheten vår. Lykken var komplett da jeg åpnet døra. Verdens beste mekler var her, Elie Khen, som hadde lagt fram en kald Dom Perignon fra 2004. Den skal vi så klart feire med seinere!, skrev hun på bloggen tidligere denne uka.

Det er ingen tvil om at Löwengrip har nok boltreplass, men 28-åringen har selv forklart på Instagram at hun ikke skal bo i leiligheten alene. Som en del av ekspansjonen, har 28-åringen flydd to av sine ansatte over til New York, som skal bo og jobbe med henne i den kommende perioden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer