Miley Cyrus har forandret seg:

Skal aldri gå ned rød løper igjen: - Det er som en sketsj

Hun har kvittet seg med agenten og er lei eventer. 

BLIR IKKE Å SE HER MER: Miley Cyrus forteller nå at hun er ferdig med røde løpere. Foto: NTB scanpix
BLIR IKKE Å SE HER MER: Miley Cyrus forteller nå at hun er ferdig med røde løpere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2016 har det vært stille fra Miley Cyrus.

Twerking i bamsekostymer på scenen og sjokkerende kreasjoner på rød løper er til fordel bytta ut med bilder av hasjrøyking, hunder og Trump-hat i sosiale medier.

Pausen fra rampelyset har derimot ikke vært helt tilfeldig. Artisten, som pryder forsida til den kommende utgaven av ELLE, forteller til motemagasinet at hun så seg lei livet som berømt.

Det er spesielt opptredener på rød løper hun nå går ut mot.

- Som en sketsj

Foruten å snakke om at hun ikke forstår Snapchat og at kjæresten Liam Hemsworth farter rundt for å spille «Pokémon Go», tar Cyrus opp mer politiske temaer.

Under premieren til filmen «A Very Murray Christmas», i desember i fjor, innså hun at hun ikke hadde noe å gjøre foran presseveggen.

- For et år siden måtte jeg dra på en premiere, og jeg skal aldri gå på rød løper igjen. Hvorfor skal jeg, når folk der ute sulter, være på et rødt teppe? Fordi jeg er «viktig» og «berømt»? Det er ikke sånn jeg gjør ting. Det er som en sketsj, som noe fra «Zoolander», forteller hun til Elle.

Motemagasinet har selv lagt ut et knippe av intervjuet, som fans kan lese i sin helhet i det kommende magasinet. Der forteller stjerna at hun har kvittet seg med agenten sin til fordel for å dele livet sitt med fans på Instagram.

Selv om artisten ikke er å se på rød løper mer, er hun aktuell som dommer i «The Voice». Der har hun en spesiell oppfordring til deltakerne.

- Jeg skal be alle deltakerne være som Bernie Sanders. Vær personen som folk vil ha og elsker. Ikke bry dere om hva alle andre tenker, forteller hun.

Overrasket fansen

Det var først i april at Cyrus' forandring ble kjent. Da dukket hun opp med ny sveis på en basketballkamp i New York.

Veien fra uskyldig barnestjerne til å bli en stor, og svært kontroversiell artist har imidlertid vært lang.

Moteekspert og redaktør i Vixen, Ida Elise Einarsdottir, sa til Dagbladet at artistens stilforandring har vært enorm.

- Selv om resultatet har vært minst like mange plasseringer på verst kledde- som på best kledde-lister er én ting sikkert; Miley er ikke fremmed for verken å underholde, overraskere, sjokkere eller provosere i det som har vært en rekke mer eller mindre heldige moteøyeblikk.

Cyrus vakte først stor oppsikt da hun klippet bort sine lange lokker til fordel for en kortere variant.

- På ti år har hun gått fra Disney-prinsesse til moteikon. Det startet for alvor i 2012 da hun debuterte sin blonde pixie-sveis med et hjerte for grunge og rock'n roll og et øye for high fashion. Siden har hun ikke sett seg tilbake, forklarte Einarsdottir.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer