Nytt TV 2-program:

- Skal aldri gjøre dette igjen

Ailo Gaup og Alexandra Joner er to av seks som skal få kjørt seg i Simon Nitsches nye program.

DELTE MENINGER: Thomas Gullestad og Ailo Gaup er blant kjendisene som får kjørt seg i det nye TV 2-programmet. Noen gruer seg mer enn andre. Foto: TV 2/Espen Solli
DELTE MENINGER: Thomas Gullestad og Ailo Gaup er blant kjendisene som får kjørt seg i det nye TV 2-programmet. Noen gruer seg mer enn andre. Foto: TV 2/Espen Solli Vis mer
Publisert

Innspillingen av TV 2s nye programkonsept «I fyr og flamme» er i full gang. Programmet, som ledes av tidligere sportsanker i kanalen, Simon Nitsche (30), går ut på at tre kjendisduoer hevder at de har utført de villeste og mest vågale utfordringene de er satt til å gjøre.

Alt dokumentert på video.

Svaret på om de faktisk har klart det får de i studio seinere, der de må gjenoppleve stuntene.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 07.10.2015 SKRIKER AV SMERTE:Dansken og Fingern er premiereklare med TV-serien «Best i alt», og i første episode legger kompisene seg ned for å «føde». Video: MAX Vis mer

- Tjukke i huet

Seks kjendiser stiller altså til «start» i TV 2s nysatsing. Par én består av Victor Sotberg (30) og Robin Hofset (31), par to av Iselin Guttormsen (35) og Alexandra Joner (32), mens den siste duoen er Ailo Mikkelsen Gaup (43) og Thomas «Fingern» Gullestad (41).

GØY: Iselin Guttormsen og Alexandra Joner er på lag, førstnevnte uttaler at det har vært mye latter. Foto: TV 2/Espen Solli
GØY: Iselin Guttormsen og Alexandra Joner er på lag, førstnevnte uttaler at det har vært mye latter. Foto: TV 2/Espen Solli Vis mer

- Det har vært ekstremt gøy, og vi har ledd mye. Utfordringene har variert mye, vi har fått gjøre ting det anbefales at man ikke gjør hjemme, sier Iselin Guttormsen til Dagbladet.

- Ja, og så har vi gjort ting vi ellers aldri ville gjort. Ting vi aldri ville gjort om vi ikke fikk masse penger! Nei da, legger Alexandra Joner spøkefullt til.

Deltakerne har fått streng beskjed fra kanalen om ikke å røpe hva stuntene faktisk innebærer. Men til Dagbladet ymter den 32 år gamle artisten frampå om hvordan utfordringene ble til.

- Vi hadde en idémyldringsfase i forkant, der vi fikk spørsmål om hva vi er redde for, og hva vi absolutt ikke vil gjøre. Og vi to var jo så tjukke i huet at vi fortalte hva vi ikke kan tenke oss å gjøre. Da vi gikk ut derfra skjønte vi at vi jo sikkert må gjøre det vi ikke har lyst til å gjøre. Og det måtte vi, gitt...

- Helt jævlig

- Hva gikk gjennom hodet da, i forkant av den villeste utfordringen?

- At jeg var redd jeg skulle dø. Hva med deg, Iselin? spør Joner.

- Ja, det er jo det verst tenkelige scenarioet. Eller egentlig ikke, for da dør man jo bare. Nei, det må vel ha vært at man skulle kaste opp eller at man skulle bli så skadet at man ikke klarte å stå på beina etterpå.

REDD: Thomas Gullestad er på lag med Ailo Gaup og erkjenner at han har vært redd. Foto: TV 2/Espen Solli
REDD: Thomas Gullestad er på lag med Ailo Gaup og erkjenner at han har vært redd. Foto: TV 2/Espen Solli Vis mer

Musiker og skuespiller Thomas «Fingern» Gullestad legger heller ikke skjul på at noen av scenene framkalte en virkelig frykt i ham.

- Ja, jeg har vært redd. Noe av det har jeg prøvd å takke pent nei til. Jeg har gjort mye koko greier før, men grensa går jo et sted - og den har jeg funnet ut hvor er, sier han med et smil til Dagbladet.

- Så hva vil du si at er det mest koko du har gjort?

- Jeg vant jo Gullruten for «Årets TV-øyeblikk» for mange år siden. Jeg fikk noen kroker gjennom ryggen og ble heist opp i et trapés. Jeg fryktet ikke for livet, men det var helt jævlig. Det er det rareste og drøyeste jeg noensinne har gjort.

Han fortsetter:

TRE LAG: Disse tre duoene er med i det nye TV 2-programmet. Foto: TV 2/Espen Solli
TRE LAG: Disse tre duoene er med i det nye TV 2-programmet. Foto: TV 2/Espen Solli Vis mer

- Men jeg har fått kjenne på mye i det greiene her også.

Vil leve lenge

Lagkompis og tidligere FMX-utøver Ailo Gaup har nok av dramatiske hendelser å se tilbake på fra tida på motorsykkelsetet. Det betyr likevel ikke at innspillingen av «I fyr og flamme» har vært «grei skuring».

Langt derifra.

- Jeg gruer meg til at andre folk skal se det vi har gjort, for det har vært jævlig nok bare å oppleve det, fastslår han kontant.

- Kan du faktisk være litt redd du òg, Ailo?

- Ja, men bare som en forsvarsmekanisme. Altså: For å leve lenge. Det er ingen verdens ting jeg er redd for, men jeg orker rett og slett ikke å gni på dørhåndtak som en haug av covid-pasienter har slikket på. Da bruker jeg heller genseren til Thomas om jeg får lov til det, og så holder vi oss begge friske, bedyrer han.

«Flytter» til utlandet

Han beskriver innspillingen så langt på denne måten:

- Det har vært helt jævlig. Du kan se for deg selv hvordan det er å vandre naken rundt i en by der de fleste sannsynligvis vet hvem du er. Du skal gjøre det, og ikke nok med det: Du skal gjenoppleve det etterpå. Først i studio, og siste gang når allmennheten skal se det og sitte å flire av deg.

- Det er faktisk helt pyton. Jeg skal aldri gjøre det igjen. Jeg skal flytte til et annet land når dette kommer på TV, sier han og ler.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 08.10.2012 FÅR «FINGERN»: Jenny Skavlan er sammen med Thomas «Fingern» Gubbestad. Asbjørn Brekke henger seg litt opp i kallenavnet hans når Jenny er gjest i talkshowet hans. Video: TV Norge Vis mer

Victor Sotberg og Robin Hofset er litt mer avmålte rundt det de har opplevd.

- Vi er jo Youtubere, så utfordringer er jo det vi gjør til vanlig. Jeg vil si det har vært utrolig gøy, med mye kjærlighet, men også mye hat, forklarer Hofset, som får støtte av kompanjongen.

YOUTUBERE: Robin Hofset og Victor Sotberg er programmets Youtube-duo. Foto: TV 2/Espen Solli
YOUTUBERE: Robin Hofset og Victor Sotberg er programmets Youtube-duo. Foto: TV 2/Espen Solli Vis mer

- Vi har utfordret oss på mange måter. Det er ikke alt vi er like gode på akkurat, og da blir det vondt, sier Sotberg til Dagbladet.

Det er ikke bestemt når det nye TV 2-konseptet blir sendt på TV.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer