Kendall og Kylie Jenner:

- Skal aldri snakke med Kylie igjen

I en ny episode av «Keeping up with the Kardashians» blir det bråk mellom søstrene.

SLÅSSKAMP: Kendall og Kylie endte i slåsskamp etter en tur på byen med familien. Her avbildet i forbindelse med Golden Globes. Foto: Broadimage/REX/NTB
SLÅSSKAMP: Kendall og Kylie endte i slåsskamp etter en tur på byen med familien. Her avbildet i forbindelse med Golden Globes. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Realityserien «Keeping up with the Kardashians» har gjennom åra bydd på mange dramatiske, følelsesladde og kaotiske scener. Søskenflokken på seks er nemlig ikke fremmed for å fortelle hva de mener om hverandre, noe som blant annet tidligere har endt i slåsskamp og tårer.

Tidligere i år varslet familien at seriens siste sesong blir å se i 2021. Selv om serien nå går mot sin slutt, betyr ikke det at dramaet har forsvunnet helt.

Det er ikke til å stikke under stol at det er vanlig med søskenkrangling for de aller fleste familier. Det er imidlertid ikke alle familier som får kranglene filmet og sendt på tv-skjermer verden over, og i seriens nyeste episode skulle Kendall (24) og Kylie (23) Jenner trolig ønske at de hadde litt mer private liv.

Ser rødt

Episoden utspiller seg mens familien er på det som skal være en avslappende tur til Palm Springs i California, der familiens overhode, Kris Jenner (64), ønsket å samle alle for å ha litt kvalitetstid med hverandre - etter en turbulent tid, ifølge People.

Det gikk ikke helt som planlagt.

Det oppstår nemlig en konflikt mens familien gjør seg klare for å dra ut på byen, der de to yngste søstrene havner i krangel om en kjole - som Kendall hadde planlagt å bruke. Kjolen var det derimot Kylie som hadde på seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer