TAR TIL MOTMÆLE: Khloé Kardashian (32) skal ha blitt kalt flere upassende ting da hun i 2009 var med i kjendisutgaven av «The Apprentice», som Donald Trump (70) ledet. Nå snakker hun ut om de angivelige kommentarene. Foto: NTB scanpix 
TAR TIL MOTMÆLE: Khloé Kardashian (32) skal ha blitt kalt flere upassende ting da hun i 2009 var med i kjendisutgaven av «The Apprentice», som Donald Trump (70) ledet. Nå snakker hun ut om de angivelige kommentarene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Presidentvalget i USA:

Skal angivelig ha kalt Kardashian-søstera for en «tjukk grisunge»: - Barnslig

Khloé Kardashian svarer på Trumps angivelige utsagn. 

(Dagbladet): 8. november skal amerikanerne nok en gang gå til valgurnene. Denne gangen står det mellom Hillary Clinton (68) på den demokratiske sida og Donald Trump (70) på den republikanske. Det sies at landet ikke har hatt to så upopulære kandidater på mange generasjoner.

Gjennom valgkampen har begge kandidater blitt truffet av store skandaler. Størst var Wikileaks-skandalen som svermer rundt Clinton og videoskandalen som preger Trump.

Valgkampen er fortsatt ikke over, og det dukker stadig opp nye opplysninger om begge parter. I amerikanske medier i dag er det Trump som atter en gang har fått gjennomgått.

dette avgjør valget: Innbyggerne i bare tre stater kan alene bestemme utfallet av presidentvalgkampen. Video: Guro Lindahl Flåten og Marie Røssland / Dagbladet Vis mer Vis mer

Tar bladet fra munnen

Avisa Huffington Post hevder at republikaneren, som fra 2004 il 2015 ledet realityshowet «The Apprentice», kom med hardtslående kommentarer mot Kardashian-søstra Khloé (32).

Khloé er søstera til Kim, Kourtney, Kendall og Kylie, og har vært mye med i familiens realityserie «Keeping Up With The Kardashians».

Hun var med på kjendisutgaven av «The Apprentice» i 2009, og skal ifølge flere kilder avisa har snakket med ha blitt omtalt av Trump som en «tjukk grisunge» da hun var med.

VAR MED: Khloé Kardashian var i 2009 med i kjendisutgaven av «The Apprentice», som da ble ledet av Donald Trump. Flere kilder hevder at presidentkandidaten brukte nedsettende ord om henne. Nå tar realitystjerna bladet fra munnen om hendelsen. Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix 
VAR MED: Khloé Kardashian var i 2009 med i kjendisutgaven av «The Apprentice», som da ble ledet av Donald Trump. Flere kilder hevder at presidentkandidaten brukte nedsettende ord om henne. Nå tar realitystjerna bladet fra munnen om hendelsen. Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix  Vis mer

Kildene hevder også at han ville sende henne hjem fra programmet tidlig fordi han ikke likte måten hun så ut på.

Nå snakker Kardashian ut om måten hun ble snakket til på av forretningsmannen, som nå kan bli USAs neste president.

- At Trump eller noen andre dømmer noen etter utseendet alene... Jeg synes det er skikkelig barnslig og slemt, sier hun i et intervju med Extra.

Hun spør seg også om hvorfor hun plutselig ble dratt inn i situasjonen.

Dagbladet Pluss kan du lese flere intervjuer med tidligere deltakere i realityprogrammet Trump ledet. De forteller blant annet at han åpenlyst snakket om hvilke av de kvinnelige deltakerne han ønsket å ligge med.

Flere historier

Nyhetsbyrået AP snakket i starten av oktober med tidligere deltagere og ansatte i realityserien «The Apprentice».

De over 20 personene har i separate intervju gitt lignende svar om Trumps oppførsel på settet.

Katherine Walker, som jobbet som produsent for The Apprentice, sa at Trump ofte snakket om kvinnenes kropp, og at han spekulerte i hvilke av de kvinnelige deltakerne som ville være «en tiger i senga».

En sesong skal Trump ha bedt kvinnene bruke kortere kjoler og vise mer kløft, ifølge en av de mannlige deltakerne, Gene Folkes.

Ifølge vinneren av 2005-utgaven av programmet, Randal Pinkett, skal Trump ofte ha snakket om hvilke deltakere han ønsket å ligge med, selv om han samme året hadde giftet seg med sin nåværende kone Melania.

Et tidligere medlem av TV-teamet, som har undertegnet en avtale om taushetsplikt og derfor ønsker å være anonym, forteller at Trump spurte mannlige deltakere om de ville ligge med en kvinnelig konkurrent.

SAMARBEIDER OM VALGET: Dagbladet og CNN samarbeider denne høsten om å gi deg best mulig dekning av valget i USA. Slik kan du følge valgthrilleren på dagbladet.no Vis mer Vis mer