Jan Thomas:

Skal finne kjærligheten på tv

- Jeg vil bruke posisjonen min til å få fram at kjærlighet ikke er farlig.

VIL FINNE KJÆRLIGHETEN: Med eget tv-program skal kjendisstylist Jan Thomas finne kjærligheten. Han ønsker også å vise en annen side av seg selv. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VIL FINNE KJÆRLIGHETEN: Med eget tv-program skal kjendisstylist Jan Thomas finne kjærligheten. Han ønsker også å vise en annen side av seg selv. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Tolv håndplukkede friere skal kjempe om Jan Thomas’ hjerte. De skal bo sammen på en idyllisk ranch i Sør-Afrika, og de blir sendt på både romantiske og actionfylte dater med Jan Thomas i spektakulære omgivelser. I jakten på drømmeprinsen får Jan Thomas også assistanse fra noen av sine nære venner. For hvert program må en beiler forlate ranchen, helt til bare én kandidat står igjen. I «Jan Thomas søker drømmeprinsen» åpner hovedpersonen opp og viser fram helt nye sider av seg selv».

Slik lyder beskrivelsen av kjendisstylist Jan Thomas' (52) nye tv-program.

Vil bruke sin egen posisjon

52-åringen har ved flere anledninger vært åpen om kjærlighetslivet sitt. I fjor kunne Se og Hør avsløre at Jan Thomas hadde fått seg kjæreste, men etter bare fem måneder bekreftet stylisten at forholdet hadde tatt slutt.

Og nå er han altså klar for å kaste seg på dating-mølla igjen, og det på riksdekkende tv.

Overfor Dagbladet forteller Jan Thomas at han ikke annet enn gleder seg enormt mye til å ta fatt på serien, som kommer til å bli noe av det mest sårbare, nære og åpenhjertige han har gjort på tv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer