Jan Thomas:

Skal finne kjærligheten på tv

- Jeg vil bruke posisjonen min til å få fram at kjærlighet ikke er farlig.

VIL FINNE KJÆRLIGHETEN: Med eget tv-program skal kjendisstylist Jan Thomas finne kjærligheten. Han ønsker også å vise en annen side av seg selv. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VIL FINNE KJÆRLIGHETEN: Med eget tv-program skal kjendisstylist Jan Thomas finne kjærligheten. Han ønsker også å vise en annen side av seg selv. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Tolv håndplukkede friere skal kjempe om Jan Thomas’ hjerte. De skal bo sammen på en idyllisk ranch i Sør-Afrika, og de blir sendt på både romantiske og actionfylte dater med Jan Thomas i spektakulære omgivelser. I jakten på drømmeprinsen får Jan Thomas også assistanse fra noen av sine nære venner. For hvert program må en beiler forlate ranchen, helt til bare én kandidat står igjen. I «Jan Thomas søker drømmeprinsen» åpner hovedpersonen opp og viser fram helt nye sider av seg selv».

Slik lyder beskrivelsen av kjendisstylist Jan Thomas' (52) nye tv-program.

Vil bruke sin egen posisjon

52-åringen har ved flere anledninger vært åpen om kjærlighetslivet sitt. I fjor kunne Se og Hør avsløre at Jan Thomas hadde fått seg kjæreste, men etter bare fem måneder bekreftet stylisten at forholdet hadde tatt slutt.

Og nå er han altså klar for å kaste seg på dating-mølla igjen, og det på riksdekkende tv.

Overfor Dagbladet forteller Jan Thomas at han ikke annet enn gleder seg enormt mye til å ta fatt på serien, som kommer til å bli noe av det mest sårbare, nære og åpenhjertige han har gjort på tv.

- Jeg gruer meg til at det vil komme så nært og tett på. Selv om jeg er rimelig rutinert i denne bransjen, så har jeg utrolig mye følelser, og kjærlighet er det aller viktigste for meg, sier han.

- Jeg vil bruke posisjonen min til å få fram at kjærlighet ikke er farlig og at vi alle er forskjellige, fortsetter han.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Vis mer

Kjærlighet er kjærlighet

52-åringen legger ikke skjul på at han har lagt flere forhold bak seg, og ikke minst et ekteskap med en mann han vil ha i livet sitt for alltid. Når han nå skal finne kjærligheten på tv, påpeker han at han ikke har en spesiell type han går etter, og håper at menn som er åpne for å møte ham som han er, bli kjent med han og ikke dømme ham ut ifra hva de har lest, ønsker å melde seg på.

- Som sagt er kjærlighet det viktigste for meg. Jeg elsker å elske. Jeg er romantisk og innbiller meg at jeg er en god kjæreste. Så vi skal få mulighet til å bruke tid på å bli kjent, for av natur så er jeg ganske sjenert, forklarer stylisten.

- Men tenk så mange fantastiske menn det er der ute. Kanskje noen av de har lyst til å bli kjent med meg. Vi skal jo ikke gifte oss, men utforske vennskap. Om gnisten er der, kjenner man jo rimelig fort. Og så er det kanskje han man ikke kjenner gnisten med, som har den største. Dette handler om å tørre, slippe seg løs og senke skuldrene. Av erfaring vet jeg at det finnes fantastiske gutter der ute, fortsetter han.

SJARMERT: Jan Thomas ble sjarmert av Rød Løpers reporter. Se seansen her! Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Mens mange mener han kanskje burde gjort som andre og funnet kjærligheten på egen hånd, mener Jan Thomas at dette programmet vil være viktig for ham, men også for så utrolig mange andre.

- Love is love, og det vil jeg vise, sier han.

Jan Thomas' nye program vil sendes på TVNorge over nyttår.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer