Stian Blipp:

- Skal holde båten flytende

Dette er den foreløpige planen for «Senkveld» når Helene Olafsen går ut i mammapermisjon.

PROGRAMLEDERPAR: Helene Olafsen og Stian Blipp er gode venner og kolleger. Nå avslører Blipp hva som foreløpig er planen for programmet når Olafsen om få måneder går ut i mammapermisjon. Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDERPAR: Helene Olafsen og Stian Blipp er gode venner og kolleger. Nå avslører Blipp hva som foreløpig er planen for programmet når Olafsen om få måneder går ut i mammapermisjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stian Blipp (29) og Helene Olafsen (29) har de seinere åra etablert seg godt som nye fredagsprofiler på TV 2, etter at de tok over roret for «Senkveld» etter Harald Rønneberg (46) og Thomas Numme (49) i 2018.

Programlederne har raskt blitt en folkekjær duo for mange TV-seere, ikke minst fordi de deler av sitt eget privatliv i talkshowet. Under sesongpremieren av «Senkveld» i september i fjor, avslørte Olafsen overfor publikum at hun ventet barn med forloveden Jørgen Nilsen (29).

Mange har den siste tida dermed lurt på hva som vil skje med talkshowet deres når Helene Olafsen om noen uker forsvinner ut i mammapermisjon, og da Dagbladet møtte Stian Blipp i forbindelse med premierefesten til «Casa Numme» torsdag kveld, kunne han avsløre de nåværende planene for hva som vil skje når Helene Olafsen blir mamma.

- Dette har vi selvfølgelig snakket om, og planen per nå er at hun skal være med så lenge hun har lyst og orker, og etter det er planen at jeg skal holde båten flytende mens hun er borte, sier han, og fortsetter:

- Men kjenner jeg businessen rett, så kan alt mulig skje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer