Silje Norendal og Alexander Bonsaksen:

- Skal ikke fri med det første

Vil satse på karrieren.

PÅ FEST: Kjæresteparet Silje Norendal og Alexander Bonsaksen tilbringer all tid de får sammen. Her under Elle-festen på Tjuvholmen forrige uke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
PÅ FEST: Kjæresteparet Silje Norendal og Alexander Bonsaksen tilbringer all tid de får sammen. Her under Elle-festen på Tjuvholmen forrige uke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I snart fem år har snowboardkjører Silje Norendal (24) og ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen (31) vært kjærester, noe sistnevnte ikke har planer om å endre på, riktig ennå.

I sommer skal nemlig duoen til Spania der de både skal feriere og i bryllupet til Bonsaksens søster. Selv har ishockeyspilleren ingen planer om å fri, men avviser ikke at det kan skje i framtida.

- Jeg har ikke planer om å fri foreløpig, vi får se, sa han til Dagbladet under den årlige Elle-festen på Tjuvholmen i Oslo fredag.

Vil ha barn

Silje Norendal har lenge markert seg som en av landets fremste snowboardkjørere, og med en karriere som fortsatt peker oppover har heller ikke 24-åringen planer om å forsake den for et familieliv helt ennå.

- Det blir noen år til. Jeg har fortsatt en karriere som blomstrer, synes jeg i hvert fall, og kommer til å utnytte den noen år til, forteller Norendal.

Saken fortsetter under:

FESTKLARE: Alexander Bonsaksen og Silje Nordendal under Elle-festen fredag forrige uke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FESTKLARE: Alexander Bonsaksen og Silje Nordendal under Elle-festen fredag forrige uke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det var i september 2016 at Norendal solgte leiligheten sin i Schønings gate på Majorstuen og flyttet sammen med kjæresten til Briskeby. Tross samboerskap tilbringer de likevel mye tid hver for seg i leiligheten.

Avstandsforhold

Som profesjonell snowboardkjører tilbringer 24-åringen mange døgn på reisefot i løpet av et år, og store deler av tida bor hun i USA. Men når Norendal kommer hjem, er det kjæresten som står i fokus.

Da Dagbladet møtte Norendal på Norway Cup i fjor kunne Norendal fortelle at avstandsforhold kan by på utfordringer, men at begge har et ønske om å satse fullt på karrieren mens de har muligheten.

AVSTANDSFORHOLD: Snowboardkjører Sijle Norendal og ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen lever i et avstandsforhold. Her deler Norendal hennes beste tips til andre i samme situasjon. Video: Marie Røssland Vis mer

- Vi har begge mulighetene som toppidrettsutøvere nå, og vi tar den mens vi har den, sa hun.

- Jeg kan ikke sitte og sippe over at jeg savner ham, det gjør ikke situasjonen noe bedre, la snowboardstjerna til.

Ble trøstet av kjæresten

Selv om paret ikke ser hverandre så ofte de kanskje ønsker, har ikke det noe å si for kjærligheten de har for hverandre.

Tidligere i år da Norendal mistet sin etterlengtede OL-medalje i slopestyle, kom kjæresten for å trøste henne.

Bonsaksen fulgte kjærestens slopestylefinale i Phoenix Snow Park via mobilen på bussturen fra Seoul til Pyeongchang. Der fikk han se at Silje Norendal ikke klarte å yte sitt beste i de kraftige vindkastene i bakken.

Alexander Bonsaksen dro rett opp for å besøke kjæresten da hockeylandslaget hadde fått sjekket inn i deltakerlandsbyen.

- Det er klart hun var lei seg. OL-medalje har vært det store målet for henne denne sesongen. Det var hyggelig for oss begge at vi kunne møtes, etter at hun hadde hatt en tung dag. Det var egentlig ikke vits å si så mye, men bare være der for henne, sa Alexander Bonsaksen til Dagbladet den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer