Tone Damli:

- Skal ikke være en gammel brud

Dette sier stjerna om bryllup.

DELER ÅPENHJERTIG: Tone Damli deler ærlig om alle livets sider. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DELER ÅPENHJERTIG: Tone Damli deler ærlig om alle livets sider. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått ti år siden artist Tone Damli (35) fant kjærligheten med Markus Foss (40).

Siden den gang har paret fått to barn og flyttet inn i en villa på Blommenholm i Bærum.

I podkasten «Ida med hjertet i hånda» forteller den «Stjernekamp»-aktuelle 35-åringen hvorfor en forlovelsesring har latt vente på seg fra samboeren.

Tone Damli (35) er en av deltagerne som skal konkurrere om tittelen «Norges ultimate entertainer» på NRK i høst. Video: NRK Vis mer

- Må få det på avstand

I podkasten kommer Damli med flere lovord om samboeren. Når programleder Ida Fladen (37) spør om artisten kunne tenke seg å gifte seg, er hun rask med å svare ja.

- Jeg har lyst til å gifte meg, mest som en bekreftelse på at det vi har er så fint at vi burde feire det. Det er jo oss. Så har jeg lyst til å være brud, men ikke en grå brud. Jeg skal ikke være en gammel brud, og da begynner det å haste litt, spøker Damli.

Hun forklarer at dersom det hadde vært opp til Foss, tror hun et frieri kunne funnet sted på dag én.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Men jeg har vært forlovet en gang i tida, og da var jeg litt sånn at «dette må jeg få på avstand», jeg har det ikke noe travelt med det. Og så ble jeg jo gravid relativt kjapt kan du si. Så tror jeg åra bare har gått, og så kom det et barn til, vi har bygd hus, forklarer Damli, og legger til at et bryllup oppi det hele ikke hadde passet så godt.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Tone Damli gjennom hennes manager David Eriksen, foreløpig uten hell.

«Butterflies»-sangeren forteller samtidig at hun drømmer om et storslått bryllup, noe hun mistenker at samboeren er enig i.

- Han er litt ekstravagant, så jeg tror heller ikke han har funnet den riktige «spotten» ennå. Men så var vi jo i Paris i november, og da tenkte jeg «kanskje nå?», men nei da. Jeg kødder litt med det, men så er det litt alvor i det, sier hun lattermildt.

STOR STAS: Tone Damli tenkte hun skulle la Martin Ødegaard få være i fred. Ødegaard selv hadde andre planer. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Har fem år på seg

I sin egen podkast «Råning med Tone», har Damli svart på spørsmål knyttet til et eventuelt frieri og bryllup.

Der har hun understreket at det ikke er et alternativ å ta saken i egne hender.

- Da kan jeg bare si at jeg kommer aldri til å fri, sier sangfuglen lattermildt og legger til:

SKADET SEG: Gjennom sommeren har Tone Damli delt flere bilder av seg selv i rullestol og med krykker. Nå gir hun helseoppdatering etter skaden. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg har tullet litt på Instagram med dette frierigreiene, og at jeg har så sykt lyst til det. Og ja, jeg har lyst til å gifte meg. Og jeg har sagt til Markus at jeg ikke kommer til å være grå brud, så hvis det skal skje må det skje før jeg er 40. Han har fem år på seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer