Blogg-debatten:

- Skal jeg si at jeg er helt naturlig?

Sophie Elise Isachsen la seg flat under «Debatten».

BLOGG-KRIG: Det var en ydmyk Sophie Elise Isachsen som møtte Kristin Gjelsvik til debatt på NRK. Video: NRK Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siden torsdag forrige uke har det stormet mellom bloggerne Sophie Elise Isachsen (24) og Kristin Gjelsvik (32). Sistnevnte delte en lengre video på sin YouTube-kanal og blogg, hvor hun gikk hardt ut mot 24-åringen og mente hun normaliserte det å få fikset på kompleksene sine.

Tirsdag kveld møttes de to til «Debatten» på NRK, hvor også blogger og forfatter Linnea Myhre, spesialist i plastisk kirurgi Bjørn Jarle Tvedt, høyrepolitiker Mari Holm Lønseth, kommentator i Aftenposten, Helene Skjeggestad og leder av Press, Mina Vinje, deltar.

Heftig diskusjon

Det var ventet at det ville gå hardt for seg på Marienlyst, hvor debatten om hva man skal dele med følgerne sine var tema.

- Det finnes ingen problemer man kan operere bort. Der vil jeg være tydelig. Men jeg er for åpenhet og det er derfor jeg er her i dag, for å diskutere hva som er greit å dele og ikke, sier Isachsen innledningsvis.

På spørsmål fra programleder Fredrk Solvang om hun har sluttet fullstendig med plastiske inngrep, ettersom hun selv uttaler at plasitsk kirurgi ikke løser alle problemer, svarer bloggeren:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer